Default welcome msg!

További képek

15 színes kontúrpaletta ecsettel
Eladott mennyiség: 364 db
Értesítést kérek, ha újra készleten lesz!
15 színes kontúrpaletta ecsettel

15 színes kontúr paletta minden bőrszínhez! A bőrszíneken kívül színes korrigálókat is találsz a kisebb-nagyobb bőrhibák elfedésére.

Leírás

Részletek

Zöld korrektort a piros foltok semlegesítésére (pl. pattanás), egy lilásat a sárgás részek elfedésére, és egy sárgát a kékes színű bőrhibákhoz pl. szem környékre.
Kontúr ecset: Jó minőségű, sűrű, jó szálmegtartású puha ecset. Lapos, nagyméretű, egyenes végű arc kontúrozó vagy highliter ecset. Professzionális és otthoni használatra egyaránt alkalmas. Rövid markolatának köszönhetően kis helyen is elfér, így utazáshoz is kiválóan alkalmas.
  • Kontúr paletta anyaga: műanyag
  • Kontúr ecset anyaga: fa, műanyag 
  • Kontúr paletta mérete: 15 x 10 x 1 cm 
  • Kontúr ecset mérete: 14 cm
  • Súlya: 73 g 


Összetevők: ásványi olaj, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, ozokerit, mikrokristályok, viasz, hidrogénezett C6-14 poliolefin, lanolin olaj, izopropil-palmitát, oktil-palmitát, méhviasz, tartalmazhat még: csillámpala, titán-dioxid, vas-oxidok  

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

További információk

További információk

Csomag súlya: 0.1 kg Csomag mérete: 19 x 3 x 2 cm Cikkszám: HOP1000485
Vélemények