Default welcome msg!

További képek

15 színes kontúrpaletta 7 részes sminkecset készlettel
Eladott mennyiség: 630 db
Értesítést kérek, ha újra készleten lesz!
15 színes kontúrpaletta 7 részes sminkecset készlettel

15 színes kontúr paletta minden bőrszínhez! A bőrszíneken kívül színes korrigálókat is találsz a kisebb-nagyobb bőrhibák elfedésére. Zöld korrektort a piros foltok semlegesítésére (pl. pattanás), egy lilásat a sárgás részek elfedésére, és egy sárgát a kékes színű bőrhibákhoz pl. szem környékre. 
Az ecsetkészlet 7 db különböző félprofi ecsetet tartalmaz. Jár hozzájuk egy praktikus fekete színű összecsukható tok.

Leírás

Részletek

  • Kontúr paletta anyaga: műanyag 
  • Kontúr paletta mérete: 15 x 10 x 1 cm 
  • Súlya: 73 g 


Összetevők: ásványi olaj, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, ozokerit, mikrokristályok, viasz, hidrogénezett C6-14 poliolefin, lanolin olaj, izopropil-palmitát, oktil-palmitát, méhviasz, tartalmazhat még: csillámpala, titán-dioxid, vas-oxidok

  • A sminkecset készlet anyaga: műbőr 
  • Termék mérete: 60 g
  • Méret szétnyitva: 21 x 16,5 x 0,5 cm

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

További információk

További információk

Csomag súlya: 0.13 kg Csomag mérete: 16,5 x 7 x 2 cm Cikkszám: HOP1000656-1
Vélemények