Default welcome msg!

További képek

5 csomag 4 db-os fogkefe fej

Normál ár: 5 990 Ft

Kedvezményes ár 3 990 Ft

Eladott mennyiség: 613 db
Szállítási díj: 690 Ft-tól

Rendeld meg most és 3 munkanapon belül megkapod.

5 csomag 4 db-os fogkefe fej

- Anyaga: műanyag 
- Színe: fehér, 4 különböző színű szilikon karikával
- Az ajánlat 5×4 csomag Oral-B fogkefével kompatibilis fogkefe fejből áll
- Összesen 20 db fogkefe fej

Leírás

Részletek

Klinikailag bizonyított, hogy az elektromos fogkefék a fejük oszcillációs-rotációs (azaz forgó-rezgő) mozgásának köszönhetően sokkal hatékonyabban tisztítanak, valamint több lepedéket távolítanak el a kézi fogkefékhez képest. De bármilyen fogkeféről legyen szó, cseréjük 2-3 havonta erősen javallott, mivel a sörték körülbelül eddig őrzik meg hatékonyságukat, illetve ennyi idő elteltével már a szálak alján is megtelepedhetnek a baktériumok. A csomagban található 4 darab fogkefe fej a legtöbb Oral-B termékkel kompatibilis, úgy mint az Oral-B Professional Care Series, Oral-B Vitality, Oral-B Pro Health, Oral-B Advenced Power és az Oral-B Triumph típusú fogkefék. Egy személynek hosszú ideig kitart a 4 utángyártott fej, de egy a csomaggal az egész család új fogkefével moshat fogat.

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

További információk

További információk

Csomag súlya: 0.1 kg Csomag mérete: 14 cm x 9 cm x 1,5 cm Anyag: műanyag Cikkszám: HOP1000118-1
Vélemények