Default welcome msg!

További képek

Clara intimtölcsér
Eladott mennyiség: 609 db
Értesítést kérek, ha újra készleten lesz!
Clara intimtölcsér

- 2 méretben kapható
- Választható méretek: S, M
- Anyaga: orvosi szilikon
- Színe: rózsaszín
- Fehér szövettasakban

Leírás

Részletek

Megfelelő felhelyezés után a magas minőségű szilikonból készült kehelytampon vákuum révén megtapad a hüvely falán, és a vérzés erősségétől függően 4-6 órától akár 8-12 órán át is maximális szivárgásmentességet biztosít.

A hagyományos tamponnal szemben nem ázik át, nem tartalmaz egészségre ártalmas fehérítőt vagy műszálat. Mélyen formatervezett masszív szilikon anyaga "kapszulaként" magában tartja a menstruációs folyadékot, így az nem érintkezik a szövetekkel valamint maximálisan megakadályozza a be- és kiszivárgást egyaránt. Szilikon húzókája könnyen tisztítható, vagy teljesen le is vágható, így a szeméremtestből nem lóg ki pamutszál, melyre szennyezőanyag, vagy vizelet kerülhet.

Környezetbarát, mert miután megtelt, megfelelő tisztítást követően azonnal újra használható, és nem kell kidobni. Költségkímélő, mert kis szövettasakban tárolva ciklusonként is újra használható, így nagyszerűen helyettesíti a tampont, vagy betétet. Két mérete révén a lehető legjobban alkalmazkodik a különböző életkori és anatómiai sajátosságokhoz.

Az 1-es méret a 30 év alatti nőknek ajánlott. A 2-es méret pedig a 30 év feletti hölgyek, illetve a természetes úton szült anyák számára nyújt nagyfokú biztonságot.

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

További információk

További információk

Csomag súlya: 0.03 kg Csomag mérete: 9.5 × 6 × 6 cm Cikkszám: HOP1000537
Vélemények