Tablet tartó

A tablethez kapható kiegészítők nagyszerűen segítik a hatékonyságodat és a teljesítményedet az otthoni feladataid során! A különféle kiegészítőknek köszönhetően könnyedén kiaknázhatod a mobileszközödben rejlő összes lehetőséget és kihozhatod belőle a 100%-ot!

A tablet tartó tökéletes társ munka vagy tanulás során

A home office szinte már alapkövetelmény minden munkahelyen. És mivel egyre többet dolgozunk otthonról, ezért egyre fontosabb, hogy minél jobb munkakörnyezetet alakítsunk ki az otthoni irodánkban. Már nemcsak a jó magasságú asztal és az ergonomikus szék elengedhetetlen a dolgozószobában, hanem a különböző elektronikus eszközök megfelelő elhelyezése és tárolása is.

Pont emiatt az otthoni munka során rendkívül jól jöhet, ha a tableted saját tartóval rendelkezik. Egy jól megválasztott tablet tartó gond nélkül biztosítja a kényelmet és a hatékonyságot a munka, a tanulás vagy a pihenés közben is.

A tartónak köszönhetően biztosan a megfelelő szögből nézheted a képernyőt, nem csúszkál el az eszköz és helyet is spórolhatsz az asztalodon. Léteznek forgatható és stabil, fix tablet tartók is - az tényleg rajtad és a tevékenységeden múlik, hogy melyik kialakítás számodra a legpraktikusabb. Vannak mobilis verziók, de akár asztalra vagy falra szerelhető tartót is találhatsz.

A munka mellett egy megfelelően kialakított tablet tartó rendkívül praktikus lehet filmnézés, közösségi média használat vagy akár hírolvasás közben.

Főzéshez és sütéshez is kiváló!

A nyomtatott receptkönyvek és -újságok egyre jobban háttérbe szorulnak, felváltják őket az interneten elérhető receptek. Egy kattintás alatt online gyakorlatilag több millió recept áll rendelkezésünkre. Nagyon gyorsan és könnyen válogathatunk a különböző lehetőségek közül az általunk kedvelt blogokon, a közösségi médiában vagy a videós platformokon. Pont emiatt a konyhában is egyre többet használjuk a mobilokat vagy a táblagépeket, amik lényegében digitális szakácskönyvekként funkcionálnak főzés vagy sütés során.

Ahhoz viszont, hogy a főzés közben biztonságosan és kényelmesen használhasd a tableted, mindenképp érdemes beszerezned egy tablet tartót. A tartónak köszönhetően a táblagép biztosan nem fog sérülni, nem lesz tiszta kosz és sokkal kisebb az esélye, hogy bármilyen folyadék rákerüljön.

Nézz szét a tablet tartók között webshopunkban és találd meg a számodra tökéletes példányt!

Szűrők

2 Termék

- 45%
Asztali monitor és laptoptartó állvány

Asztali monitor és laptoptartó állvány

Speciális ár 15 990 Ft RRP: Normál ár 28 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés
- 44%
Gurulós laptop tartó állvány

Gurulós laptop tartó állvány

Speciális ár 13 990 Ft RRP: Normál ár 24 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Értékeld elsőként!
oldalanként