Evezőgép

Evezőgép

Speciális ár 69 990 Ft Normál ár 149 990 Ft
Értesítést kérek, ha újra elérhető

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás  30 000 Ft feletti termék(ek) rendelése esetén!

  • állítható ellenállás
  • párnázott és csúszásgátlós felületek
  • beépített érzékelők és számláló
  • útmutató a helyes gyakorlatokhoz

Az evezőgép egy olyan, otthon is használható eszköz, mely hatékony kiegészítője lehet a kardióedzésnek.

Használata nem csak a zsírégetésben, de az izomtömeg növelésében és szintentartásában is segítségedre lehet. Jótékony hatással lehet az állóképességre, miközben az egész testet átmozgatja és erősíti. Bátran használhatod edzettségi szinttől függetlenül, kezdetben napi egyszer, majd a magasabb erőnlét elérése után napi kétszer.

 

A termék kialakításakor fontos szempont volt a kényelmes és biztonságos használat. A fogódzkodók szivacsos borítást kaptak, a lábtartók csúszásmentes felülettel és biztonsági tépőzárral rendelkeznek. Az evezőpad ülő része párnázott és bordázott a stabil ülés végett.

 

Az evezőgép lábait műanyag borítás fedi, így nem karcolja meg a padlót, valamint segít stabilan, egy helyben tartani az eszközt.

 

Az ellenállás 8 fokozatban állítható, a beépített érzékelőknek köszönhetően a kijelzőn nyomon követhetsz olyan adatokat, mint például az eltelt idő, elégetett kalória becsült értéke, vagy a húzások száma.

A számlálón található gombok segítségével lehetőséged van különböző funkciók beállítására, illetve a számláló alaphelyzetbe állítására is.

 

A mellékelt leírás pontos útmutatást ad az evezőpad összeszerelésére, a különböző gyakorlatok elvégzésére és a szükséges bemelegítés elvégzésére vonatkozóan is.

 

A sín felhajtható, ezáltal kisebb helyet foglal, így tárolása is egyszerűbb.

 

Teherbírása: 100 kg

A csomag súlya: 21,89 kg.

A csomag mérete: 108x48x28 cm

Tulajdonságok
Cikkszám HOP1000882-1
Csomag súlya 21.8900

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd: Evezőgép
Megfelelt az elvárásoknak?

Kapcsolódó cikkünk