Evezőgép

Evezőgép

Speciális ár 69 990 Ft RRP: Normál ár 149 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
0%
1 Értékelés

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • állítható ellenállás
  • párnázott és csúszásgátlós felületek
  • beépített érzékelők és számláló
  • útmutató a helyes gyakorlatokhoz
none

Az evezőgép rendkívül hatékony kiegészítője lehet a kardióedzésnek: az otthoni edzőgépek kategóriájában az egyik leghatásosabbnak mondható. A használata nemcsak a zsírégetésben, de az izomtömeg növelésében és szintentartásában is nagy segítségedre lehet. Jótékony hatással van az állóképességre is, hisz az egész testet átmozgatja és erősíti: gyakorlatilag az összes lényeges izomcsoportot megdolgoztatja. 

A teljes tested megdolgoztathatod otthon

Napi 30 perc alatt a tested teljes mozgásigényét kielégítheted: a lábaid, a felsőtested, a hátizmaid és a hasizmod is fejlődik az evezőgép által, miközben az ízületeidet kíméli. Sőt ezzel az edzéstípussal rengeteg kalóriát égethetsz el.

Bátran használhatod edzettségi szinttől függetlenül, kezdetben napi egyszer, majd a magasabb erőnlét elérése után napi kétszer. Amire nagyon fontos figyelni, hogy csak fokozatosan és konzisztensen emeld a nehézségi szintjét a gépnek, ezzel napról napra az edzések intenzitását is apránként növelheted. 

A túledzés és a helytelen géphasználat különféle egészségügyi problémához vezethet, pl. gerincfájdalmak léphetnek fel, ezért óvatosan és kíméletesen vágj bele az edzésbe az evezőpaddal.

Kényelmes és praktikus kialakítást kapott 

Az evezőpad a megfelelő otthoni edzéshez lett kialakítva, emiatt a termék megalkotásakor fontos szempont volt a kényelmes és biztonságos használat. A fogódzkodók szivacsos borítást kaptak, a lábtartók csúszásmentes felülettel és biztonsági tépőzárral rendelkeznek. Az evezőpad ülő része párnázott és bordázott a stabil ülés végett. Az evezőgép lábait műanyag borítás fedi, így nem karcolja meg a padlót, valamint segít stabilan, egy helyben tartani az eszközt.

Az ellenállás 8 fokozatban állítható, a beépített érzékelőknek köszönhetően a kijelzőn nyomon követhetsz olyan adatokat, mint például az eltelt idő, elégetett kalória becsült értéke vagy a húzások száma. A számlálón található gombok segítségével lehetőséged van különböző funkciók beállítására, illetve a számláló alaphelyzetbe állítására is.

A sín felhajtható, ezáltal kisebb helyet foglal, így tárolása is egyszerűbb. A mellékelt leírás pontos útmutatást ad az evezőpad összeszerelésére, a különböző gyakorlatok és a szükséges bemelegítés elvégzésére vonatkozóan is. 

Teherbírása: 100 kg

A csomag súlya: 21,89 kg.

A csomag mérete: 108x48x28 cm

Tulajdonságok
SKU HOP1000882-1
Csomag súlya 21.890000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*