Default welcome msg!

További képek

Fogkrémadagoló
Eladott mennyiség: 222 db
Értesítést kérek, ha újra készleten lesz!
Fogkrémadagoló

Fogkrémadagoló fogkefetartóval 
Kiváló otthoni fürdőszobai használatra

Leírás

Részletek

Egy gombnyomással automatikusan kiszoríthatja a megfelelő mennyiségű fogkrémet, így nagyon kevés pazarolódhat el. Ezen kívül az adagoló mellett 5 fogkefe tárolására is alkalmas. A csomag tartalmaz egy öntapadós padot, mellyel rögzíteni tudod az adagolót.
Nincs több rendetlenség, elvesztegetett fogkrém, vagy nézeteltérések arról, hogy ki hogy nyomja ki a fogkrémet a tubusból. Ez az adagoló lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan csak a megfelelő mennyiségű fogkrém kerüljön a fogkefére.


• 5 fogkefét tárolhatsz vele
• Csomag mérete: 20 x 13 x 7 cm
• Csomag súlya: 0,246 kg
• Anyag: műanyag, ABS
• Színe: fehér, fekete
• Működéséhez nem szükséges elem


Fogkrémadagoló mérete: 150 x 62 mm
Fogkefe tartó mérete: 125 x 55 mm
Termék súlya: 250g

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

További információk

További információk

Csomag súlya: 0.25 kg Cikkszám: HOP1000714
Vélemények