Default welcome msg!

További képek

Horkolásra figyelmeztető készülék
Eladott mennyiség: 110 db
Értesítést kérek, ha újra készleten lesz!
Horkolásra figyelmeztető készülék

A horkolásgátló óra csökkenti a horkolás gyakoriságát.


Megelőzheted a horkolás okozta magas vérnyomás, fáradtság, depresszió, infarktus és szívbetegségek kialakulásának kockázatát.

Leírás

Részletek


A bekapcsolt készülék érzékeli a horkolási hangot. Ekkor enyhe impulzust ad le a horkoló bőrére. Ez a finom inger nem ébreszti fel a horkolót, de az érző idegpályákon keresztül jelzést küld az agynak - reflexes válaszként az izmok tónusa erősödik, a légutak rezgése abbamarad, továbbá helyzetváltoztatásra ösztönzi a horkolót. A folyamat hasonló, mint mikor a zajtól felébredt ágytárs böködni kezdi a horkolót. A készülék által leadott impulzus erőssége állítható, azaz kiválasztható, amely még nem zavarja meg az alvást, azonban a horkolás megszüntetését segíti.

Használata:

Csak helyezd fel a csuklódra minden éjszaka és nem csak Neked, hanem a párodnak is nyugodtabb lesz az éjszakája.

 

Működése:

A horkolás gátlót lefekvéskor a csuklóra kell helyezni. A készülék érzékeli a horkolást, így a horkolás után impulzust bocsát ki. Horkoláskor a torok izmai túlzottan elernyednek. A horkolás általában csökkenthető, amennyiben a horkoló megváltoztatja az alvási helyzetét. Az impulzus kibocsátásakor (anélkül, hogy felébresztené) valószínűleg meg fogja változtatni az alvási helyzetét és a torokban lévő izmok feszültsége is megnő a szelíd masszírozó hullám következtében, így csökkenti a horkolást. 2-4 hét után már jelentős eredmény érhető el.

 

Figyelem!

A készüléket nem használhatja olyan személy, akinek beültetett szívritmus szabályzója van vagy elektromos berendezésekkel történő megfigyelés alatt állnak. Szívbetegek csak orvos jóváhagyásával használhatják!

 A csomag nem tartalmaz elemet.

További információk

További információk

Csomag súlya: 0.75 kg Csomag mérete: 10 x 7 x 3.5 cm Cikkszám: HOP1000255
Vélemények