Default welcome msg!

További képek

Sportmelltartó
Eladott mennyiség: 250 db
Értesítést kérek, ha újra készleten lesz!
Sportmelltartó
Leírás

Részletek

Anyaga légáteresztő, így előnyös és nem feltűnő viselet. Nincsenek benne merevítők és kapcsok, így kialakításának és a keresztpántnak köszönhetően remek tartást és kényelmes viseletet nyújthat, úgy sportoláshoz, mint a mindennapokban. Két különálló vékony szivacs van benne, amelyek kosárként funkcionálva tarthatják a melleket, lekerekítve azok formáit. Az alsó gumi erőssége lehetővé teheti, hogy a kisebb és nagyobb idomokkal rendelkező hölgyek is viselhessék, nem okozva ezzel kellemetlen szorító és vágó érzést. Választható méretek: S,M,L. A méretválasztásnál a pólóméretet ajánlott figyelembe venni, azaz, amilyen méretű felsőruházatot hordunk, olyan méretű sportmelltartót válasszunk.

Anyagösszetétele:

  • 63% pamut
  • 15% poliészter
  • 12% nylon
  • 10% elasztán

Mosógépben is mosható.

Súlya: 0,1 kg

Körméretek:

  • S méret: 79-87 cm (A kosár)
  • M méret: 86-94 cm (B kosár)
  • L méret: 93-101 cm (C kosár)

Mindegyik méret esetében 3 színből választhatsz: fekete, fehér vagy világos rózsaszín

Csomag súlya: 0,1 kg

Csomag mérete: 14*26*2 cm

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

További információk

További információk

Csomag súlya: 0.1 kg Cikkszám: HOP1000389
Vélemények