Kis méretű fürdőszobai szekrény

Kis méretű fürdőszobai szekrény

Speciális ár 22 990 Ft RRP: Normál ár 36 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
7 Értékelés

Raktáron 42 db

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • kompakt méret
  • nedvesség és páraálló anyag
  • csavarok nélkül összeszerelhető
  • könnyű szerkezetű
none

A fürdőszobabútor az egyik kulcsfontosságú eleme a fürdőnek: méretben, színben és stílusban is tökéletesen illeszkednie kell a helyiség hangulatához és berendezéséhez. Az ergonomikus kialakítás egy meghitt, harmonikus és nyugtató környezetet teremt, amely egy fürdőszoba esetében rendkívül meghatározó. A kellemes atmoszféra mellett viszont roppant fontos, hogy teljes mértékben praktikusan alakítsuk ki a fürdő elrendezését. Épp ezért megfelelő odafigyeléssel és körültekintéssel kell kiválasztani a fürdőszoba szekrényt is. 

Kompakt méret, esztétikus kialakítás

A tökéletes fürdőszoba szekrény legfőbb ismérve, hogy könnyen elfér bárhol a helyiségben, számos tisztálkodási szer, fürdőszobai kiegészítő és takarítóeszköz tárolható benne, és nem utolsó sorban még kifejezetten esztétikus is. 

A fehér fürdőszobai szekrényünk kompakt méretének köszönhetően könnyedén beilleszhető a kisméretű fürdőszobákba is, hisz formájának köszönhetően gond nélkül elfér bárhol és még extra tárolási lehetőséget is biztosít. A világos színének és harmonikus dizájnjának köszönhetően pedig optikailag tágítja, szellősebbé teszi a kis teret. 

Könnyű szerkezet és összeszerelhetőség

A szekrény igen könnyű szerkezetű, azonban anyagának köszönhetően tartós, így több éven át hasznos eleme lehet majd a fürdőszobának! Az összeszerelése szerencsére nem tart sokáig, gyorsan és könnyedén összerakható a bútor. A biztonságos használat érdekében egyszerűen a falhoz is rögzíthető, így biztos lehetsz benne, hogy nem fog elmozdulni vagy eldőlni. 

Ellenáll a párának és a nedvességnek

A fürdőszoba szekrény kiválasztásánál kritikus szempont a bútor alapanyaga, hiszen bármikor ráfröccsenhet egy kis víz vagy kicsapódhat rajta a pára a fürdés, a zuhanyzás vagy a mosás során. A fürdőszobai szekrényünk anyaga préselt PVC, ezáltal a pára és a nedvesség egyáltalán nem okoz problémát neki, nem kell tartani attól, hogy esetleg felpúposodik a bútor anyaga. Sőt a préselt PVC tisztítása is egyszerű, ráadásul szép és dekoratív szekrény. 

A fürdőszoba szekrény paraméterei

  • Magasság: 100 cm
  • Szélesség: 40 cm
  • Mélység: 30 cm
  • A kinyitható szekrény magassága: kb. 40 cm
  • A termék súlya: 6,1 kg

 

A csomag súlya: 7,1 kg

A csomag mérete: 105,7x44x7 cm

Tulajdonságok
SKU HOP1001027-1
Csomag súlya 7.100000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*