Hűsítő termékek

A nyári melegben sokszor a szobák besötítése és az éjszakai nyitott ablakok nem sokat segítenek, hisz extrém módon felmelegedhet a levegő. Ez sok embernek akár az egészségére is rámehet, magas vérnyomást és álmatlanságot, ezáltal pedig folyamatos kialvatlanságot okozhat. Ahhoz, hogy a hőmérséklet elviselhető legyen és ezek a tünetek ne jelentkezzenek, nagyon fontos, hogy valamilyen eszközzel hűtsük be a helyiségeket.

Hűsítő eszközök a hőségben

Ha nincs lehetőséged klímát beszerelni a lakás kialakítása vagy az anyagi keretek miatt, akkor is számos lehetőséged marad, melyek mobilak és pénztárcabarátak is. Ilyen lehet például egy USB-s ventilátor, mely munka közben teszi elviselhetőbbé a meleget, de az oszlopventilátor is, mely az egész szobát kellemes hőmérsékletűvé változtatja néhány perc alatt. Ezek az eszközök ráadásul éjszaka is maradhatnak bekapcsolva, hiszen nem kell attól aggódni, hogy reggel megfázva, fájós torokkal ébredünk.

Ha pedig nem a belső helyiségeket hűtenénk, hanem az udvaron töltött időt tennénk elviselhetőbbé, akkor egy párakapu szuper megoldás lehet.


Szűrők

5 Termék

Többrekeszes tároló csomagtartóba Tároló csomagtartóba

Többrekeszes tároló csomagtartóba

Speciális ár 2 990 Ft Normál ár 4 990 Ft
-50%
Párakapu, 10 m Párakapu 10 szórófejjel

Párakapu, 10 m

Speciális ár 2 990 Ft Normál ár 5 990 Ft
USB-s asztali ventilátor USB-s asztali ventilátor

USB-s asztali ventilátor

Speciális ár 1 290 Ft Normál ár 2 490 Ft
-26%
Oszlop ventilátor távirányítóval oszlop ventilátor

Oszlop ventilátor távirányítóval

Speciális ár 19 990 Ft Normál ár 26 990 Ft
oldalanként