Default welcome msg!

További képek

Lábujj elválasztó szilikon
Eladott mennyiség: 285 db
Értesítést kérek, ha újra készleten lesz!
Lábujj elválasztó szilikon

- Anyaga: orvosi szilikon
- Színe: fehér
- Kényelmes viselet
- 1 pár
- Termék súlya: 37 g
- 1 méretben kapható

Leírás

Részletek

Szabadulj meg egyszerűen és hatékonyan ezzel a lábujj elválasztóval a bütyök okozta fájdalomtól! Lábaink megérdemlik a gondoskodást, hiszen egész nap terheljük őket, mégis sokan elhanyagolják ezt a testrészüket. Legtöbbször csak akkor foglalkozunk a lábainkkal, ha már fáj, mert nem gondoskodtunk róla megfelelően. Anyaga nem okoz irritációt, nem töri a lábat. A korrektor segítségével a fájdalmat akár teljesen megszüntethetjük. A korrektor hosszabb ideig tartó viseléssel teljesen fájdalommentesen kijavíthatja az ujj deformációját.
A csomag 1 pár lábujjt tartalmaz.

Funkciók:
• Csökkentheti a lábujj és láb elfáradása okozta fájdalmakat
• Enyhíti a járás okozta feszültségeket
• Javítja a vérkeringést
• Kiegyenesíti a behajlott lábujjat
• A bütyök okozta fájdalmakat enyhíti, megkönnyebbülést hoz

Rendszeres használata segíthet megoldani a bütyök okozta problémákat. Használata: Helyezze a korrektort a lábujjai közé a képen látható módon, az azonnal a megfelelő helyzetbe állítja a nagylábujjat, és már ez enyhíti a fájdalmat. A termék egy méretben kapható. Mosható és újra felhasználható anyag.

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

További információk

További információk

Csomag súlya: 0.37 kg Csomag mérete: 7.5 × 5.5 cm Cikkszám: HOP1000533
Vélemények