Turbózd fel a kerted idén tavaszra! - 10 tuti cucc bomba áron

Turbózd fel a kerted idén tavaszra! - 10 tuti cucc bomba áron

A kertünk megtervezésénél különösen számítanak az apró részletek. Segítünk a dekoráció kialakításában, és összegyűjtöttük 10 kedvenc kiegészítőnket...

Az ördög a részletekben rejlik. Valami, ami elsőre egyszerűnek tűnik, sokkal komplexebb lehet, mint gondoltuk. A kertünk vagy erkélyünk megtervezésénél és a megálmodott hangulat megteremtésénél különösen számítanak az apró részletek. Hogy segítsünk a dekoráció kialakításában, összegyűjtöttük kedvenc kiegészítőinket, amelyekkel igazán nagyszerű és hangulatos eredményt érhetsz el a szabadban. Mi már alig vártuk ezt az időszakot. 

Védelem a nap sugaraitól: egy jó napernyő elengedhetetlen a kertben. Az Alinda webáruházában különböző színű napernyők közül válogathatsz, amik megvédenek majd a perzselő naptól. Akár munka után egy friss limonádéval, vagy szombat reggel egy forró kávéval, jóleső érzés lesz beülni alá. Átmérője 2,7 méter, így egy csinos asztal is befér alá. Állítható dőlésszögének köszönhetően pedig mindig úgy forgathatod, hogy a nap ne érjen. 

 

Mini kamado grill

 

A függő napernyőt kombinálhatod egy nagyszerű Kamado grillel. Ki ne szeretné a frissen sült grillhúsok illatát, amikor körbelengi a kertet és gyülekeznek a barátok egy szórakoztató tavaszi estére. Hagy ámuljanak az újonnan berendezett kertedtől. 

Mindig is tetszettek a fesztiválok és rendezvények párakapujai? Mostantól a saját kertedben is felszerelhetsz egyet, hogy a fullasztó melegben csökkentse tested melegét. 

- 63%
Párakapu kertbe
Párakapu, 10 m
Speciális ár 2 190 Ft RRP: Normál ár 5 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
7 Értékelés

Az idei kertek elengedhetetlen kelléke csíkos, kétszemélyes függőágyunk. Kösd ki két fa vagy oszlop közé és máris nyaralhatsz a saját telkeden. Egy jó könyv, egy jeges limonádé és már himbálózhatsz is az enyhe szellőben. Nyár végétől pedig megfelelő rögzítéssel, akár beltéren is használható. 

Tartóállvány ajándék 2 személyes függőággyal
Tartóállvány ajándék 2 személyes függőággy...
Speciális ár 31 990 Ft RRP: Normál ár 39 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
5 Értékelés

 

Nappal párakapuval, este szúnyoghálóval tudod kiegészíteni a napernyődet. A kellemes kerti pihenést és az esti bulikat megzavarhatják a repkedő rovarok és szúnyogok. Ilyenkor különböző trükköket próbálunk meg bevetni, irtó szereket, fákjákat használunk. A napernyőre helyezhető szúnyoghálóval elkerülhetjük a zavaró bogarakat és vegyszereket sem kell használnunk. 

- 63%
Párakapu kertbe
Párakapu, 10 m
Speciális ár 2 190 Ft RRP: Normál ár 5 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
7 Értékelés

 

Ha mégis kivágyódnál a napernyő biztonságot adó árnyékából, próbáld ki kerti székeinket. Párban értékesítjük őket, és ingyenes szállítjuk. A kerti székek többsége kényelmetlen, kemény műanyagból készült. A zéró gravitáció kerti székek erős fém vázzal rendelkeznek, az ülő- és a fekvőfelület kényelmes anyagból készült, merevítők nélkül, így teljes kényelemben feküdhetünk rajta. 

 

Zéró gravitáció kerti szék
2 db zéró gravitáció kerti szék asztallal...
Speciális ár 34 990 Ft RRP: Normál ár 49 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
95%
4 Értékelés

 

Legnagyobb darabszámban eladott termékünk a kerti pavilon immár több méretben és színben, akár oldalfallal és lábnehezékkel is rendelhető. Te láttad már? Erős, fém vázzal rendelkezik, mely stabil tartást ad a sátornak. Az elemeknek köszönhetően gyorsan felállítható, magassága kedvünk szerint szabályozható. Tökéletes különböző szabadidős és sporteseményekhez, szabadtéri rendezvényekhez, kempingezéshez, partikhoz.

- 24%
Összecsukható kerti pavilon több típusban
Összecsukható kerti pavilon több típusban
Speciális ár 27 990 Ft RRP: Normál ár 36 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
93%
7 Értékelés

 

 

Ha pedig már berendeztük a kertet igényünknek és pénztárcánknak megfelelően, tegyük fel rá a koronát, azaz világítsuk ki, hogy rajtunk kívül a szomszédok és a vendégek is gyönyörködni tudjanak benne. Leszúrható napelemes kerti lámpánk bomba áron kapható a készlet erejéig. 

Dupla mozgásérzékelős szolár világítás
Dupla mozgásérzékelős szolár világítás...
Speciális ár 5 990 Ft RRP: Normál ár 7 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
96%
9 Értékelés

Felfújható fotel lábtartóval

 

Mi másra vágyhatnánk még, hogy teljesen kényelembe helyezzük magunkat, és még helytakarékos megoldást is kínáljon? Erre a legmegfelelőbb a felfújható fotel lábtartóval, így garantáltan relaxálva töltheted a szabad perceidet.

 

Reméljük összeállításunkból megtaláltad a neked megfelelő terméket. 

Jó kertészkedést, vidám szabadidőt kívánunk! 

Előző Ékszertartó doboz: milyet érdemes választani?
Következő Így használd karácsonyi fényfüzéreidet egész évben