LED fényfüzér - A legjobb karácsonyi dekoráció

LED fényfüzér - A legjobb karácsonyi dekoráció

Tedd ragyogóvá a Karácsonyt díszkivilágítással...

A karácsonyi díszkivilágítás elterjedése

20 nap és beköszönt az év egyik legfontosabb ünnepe: a karácsony. Webáruházunk teljes pompában várja vásárlóit, az ünnep hozzávalóit pedig akciós áron kínáljuk. Van, akinek vallási okokból fontos ez az ünnep, van, akinek a családja - akikkel évközben keveset találkoznak-, ilyenkor gyűlik össze a közös ünneplésre, és természetesen vannak olyanok is, akik egyáltalán nem kedvelik ezt az év végi felhajtást. De egy biztos, hogy a legtöbben ilyenkor öltöztetik karácsonyi fényárba az otthonukat. De honnan ered ez a szokás? A karácsonyi fények történetében 1882-re tekinthetünk vissza, ugyanis az első fényfüzért Edward Johnson készítette el. A díszítés igazi elterjedése pedig 1995 után indult be, miután Grover Cleveland a Fehér Ház fenyőfáját karácsonyi égőkkel burkolta be. Azóta a fejlődésből és a fejlettségből adódóan szinte már megszokottá vált, hogy a karácsonyi ünnep közeledtével egyre több településen, családi- és tömbházaknál kialakított díszfények világítanak szerte az országban kint és bent. 

 

 

A LED fényfüzér kültéri használatra is alkalmas?

Mielőtt fényfüzérek vásárlására adjuk a fejünket, érdemes minden műszaki adatát figyelmesen átolvasni. Vannak napelemmel működő fényfüzérek, amik tökéletesek a nyári kertbe, rendezvényekre.

 

 

A konnektorba dugható fényfüzér IP44-es védettséggel van ellátva, így fröccsenő víz és apró szilárd tárgyak ellen is véd. Ennél a típusnál 4 féle méretből és 2 féle színből választhatsz, így biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

 

 

Az idei év egyik újdonsága a 128 LED-es hálós fényfüzér, ami nem csak kültéren, de beltéren is gyönyörűen mutat. A 7 féle változtatható üzemmód pedig biztosítja, hogy pont olyan lesz a fénye, amilyennek elképzelted.

 

A másik újdonság pedig a LED-es jégcsap fényfüggönyünk, aminél eldöntheted, hogy 230 db vagy 690 db LED-re van szükséged. A különböző hosszúságú szálaknak köszönhetően messziről valódi jégcsap hatást kelt az ereszcsatornákon, ablakokon vagy ajtókon.

 

 

Miért a LED fényfüzér a legjobb megoldás a díszkivilágításra?

Amikor egy termék a vásárlók kedvence lesz, annak az elsődleges szempontja mindig az egyszerű összeszerelés/használat és a kiváló ár-érték arány. A LED fényfüzérek mindkettővel büszkélkedhetnek. Egy kis fantáziával pár ezer forintból meghitt, karácsonyi hangulatot teremthetünk a házon kívül és belül. LED fényfüzéreinket már 2.490 Ft-tól beszerezheted webáruházunkban a készlet erejéig.

Meggyőztünk? Keresd termékeinket a www.alinda.hu webáruházban! 

 

 

 

 

 

 

 

Előző Egy rétegben tökéletesre - elektromos festékszóróval
Következő 30 LED-es UV lámpa manikűrösöknek és otthonra is