Default welcome msg!

További képek

Szilikon pánt nélküli melltartó

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár 1 490 Ft

* Kötelező mezők

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár 1 490 Ft

Eladott mennyiség: 3902 db
Szállítási díj: 690 Ft-tól

Rendeld meg most és 3 munkanapon belül megkapod.

Szilikon pánt nélküli melltartó

A melltartó szilikonból készült, mely rátapad a bőrre, így pántok és kapcsok nélkül is a helyén marad. Kiválóan alkalmas hátul és a vállnál kivágott ruhák viseléséhez. Kényelmesen és észrevétlenül simul a testre. Elasztikus anyagának köszönhetően tökéletesen felveheti a mell formáját. Bármilyen stílusú ruhához felveheti, testszíne miatt tökéletesen észrevétlen marad.  

Leírás

Részletek

A melltartó szilikonból készült, mely rátapad a bőrre, így pántok és kapcsok nélkül is a helyén marad. Kiválóan alkalmas hátul és a vállnál kivágott ruhák viseléséhez. 

4 méretben kapható:
- A kosár
- B kosár
- C kosár
- D kosár

- Anyaga: szilikon
- Termék súlya: 181 g
- Színe: testszínű

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)További információk

További információk

Csomag súlya: 0.18 kg Csomag mérete: 31 x 15 x 5,5 cm Cikkszám: HOP1000380
Vélemények