Kamera

Kamera az autóban? Igen, ráadásul most professzionális funkciókkal, több célra. Ugye te is láttál már baleseteket, amit fedélzeti kamerával rögzítettek? Ezek a felvételek nagyon hasznosak az esetek tisztázásakor. Ha pedig a kisebb koccanásokat is szeretnéd elkerülni és megóvni autód fényezését, akkor parkolás közben nagyon nagy hasznodra válnak tolatókameráink. Most a legmodernebb eszközök is olcsón elérhetők, ráadásul a beépítésük is szinte gyerekjáték.

Miért hasznos a tolatókamera?

Ahhoz, hogy ne tegyük ki veszélynek családtagjainkat, a járőkelőket és nem utolsó sorban az autónkat sem, nagyon hasznos eszköz lehet egy tolatókamera. Sokszor csak pár centin múlik, hogy tolatáskor nem-e hajtunk bele egy másik autóba, esetleg oszlopba, házfalba, mert azt hihetjük, hogy bőven van még hely az autó mögött. Ezeket az apró koccanásokat biztosan megakadályozhatja egy kamera.

Gondoljuk csak bele, hogy egy ilyen kevés befektetéssel beszerelhető eszköz milyen nagy károktól óvhatja meg a járművet, kisebb eséllyel növekszik a biztosítás, a casco évről évre, és az embereket sem veszélyeztetjük.

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.