Alakformálás

A legtöbb ember, aki nem él sportos életet, évről évre megfogadja, hogy valamilyen formában megváltoztatja életmódját és odafigyel az étkezésre, esetleg beiktatja életébe a rendszeres testmozgást. Ennek lehetnek egészségügyi okai, esetleg a fogyás vagy a stresszlevezetés miatt, végső soron mindenki azzal találja szembe magát, hogy néhány eszközt bizony be kell szerezni a sportcipőn és az öltözéken túl a hatékonyság érdekében.

Alakformálás kardió edzéssel

A legjobb módszer a helyes táplálkozás kiegészítéseként, ha fogyás a cél, a kardió edzések bevezetése. De mit is foglal magában ez a mozgásforma? A kardió edzés minimum 20-30 percig tartó (ennyi idő után kezd el égni a zsír), közepesen magasan tartott pulzusszám érdekében végzett mozgás. Az az ideális, ha ez idő alatt a légzés egyenletes, nem kapkodó. A legjobb választás, ha kardió edzést szeretnél beiktatni: evezés, úszás, taposógépezés, gyorsgyaloglás, kocogás, kerékpározás és ugrókötelezés.

A gyaloglást és a kocogást leszámítva ezekhez mind valamilyen eszközre van szükség, így a legegyszerűbb választásnak ez a kettő bizonyul. Mi van akkor, ha ezeknek is szeretnéd növelni a hatékonyságát? Ideje valamilyen nehezítő tényezőt beiktatni, mint például egy súlymellény, mely újra kihívások elé fog állítani és növeli az állóképességed jelentős mértékben.

Válaszd ki webáruházunkból a számodra leginkább megfelelő eszközt a sportoláshoz és az alakformáláshoz és biztos lehetsz benne, hogy minőségi termékre számíthatsz anélkül, hogy megterhelnéd a pénztárcádat.

Szűrők

1 Elem

5 kg

Súlymellény edzéshez

21 990 Ft
100%
1 Értékelés
oldalanként