Matrac / törölköző

A jóga az egyik legsokoldalúbb mozgásforma, melynek napjainkban egyre több és több követője van. Ha még nem vagy benne biztos, hogy ez lenne számodra a megfelelő edzés és kikapcsolódás, összeszedtünk néhány jótékony hatást, melyek biztosan számodra is meggyőzőek lesznek. Ha pedig meghoztad a döntést, akkor nézz szét webáruházunkban és válaszd ki a jógához a megfelelő eszközöket.

A jóga jótékony hatásai

  1. A gerinc egészsége, jobb testtartás.  A gerinc hosszanti nyújtása segít visszaállítani a csigolyákat, melyek az állandó ülés és inaktív életmód miatt összetolódtak. Emellett pedig erősödnek a gerinc melletti mélyizmok, melyek segítenek az egyenes tartásban és a fájdalmak megszüntetésében is.

  2. Stresszoldás. A sport, legyen az bármilyen formában, minden esetben oldja a stresszt. A jógára ez különösen igaz, hiszen a gyakorlása során fontos szerepet kap a kiegyensúlyozott légzés és a meditatív állapot, ezzel segíti a stressz csökkentését.

  3. Rugalmasság. A jóga alapjai a nyújtógyakorlatok, melyek idővel szépen fokozatosan hajlékonyabbá, rugalmasabbá teszik az izmokat, így az egyes testrészeket.

  4. Alakformálás. Erről nem is kell többet mondanunk: saját testsúlyos edzés. A jóga által formásabbá, tónusosabbá válnak a testrészek.

  5. Méregtelenítés. Nem csak a gyakorlás közbeni izzadás segíti ezt a folyamatot, hanem a belső szervek folyamatos masszírozása és összenyomása a gyakorlatok közben.

  6. Erő. Ennek oka ugyanaz, mint a szuper alakformáló hatásnak: a saját testsúllyal végzett gyakorlatok nagyban fokozzák az állóképességet és az erőt.

  7. Jobb emésztés. Az emésztésre pozitív hatással van a jóga során végzett teljes tüdős jógalégzés, valamint a már fentebb említett belső szervek átmozgatása, masszírozása a gyakorlatok közben.

Szűrők

2 Termék

Jóga matrac

Jóga matrac, ajándék táskával, 3 színben

Speciális ár 3 990 Ft RRP: Normál ár 6 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés
Jógatörölköző

Csúszásgátlós jógatörölköző ajándék táskával

Speciális ár 3 590 Ft RRP: Normál ár 4 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés
oldalanként