Haj

Azt mondják az egészséges haj az első lépés a tökéletes szépség felé! Mi azt mondjuk, ez az egészséges élet alapvető része, ezért kínálunk neked mindent, amire a hajápoláshoz szükséged lehet. Akár göndör fürtöket szeretnél, akár kiegyenesítenéd a hullámokat, az Alindán megtalálod a szükséges dolgokat. Ha mindezeket az eszközöket elvinnéd a barátnődhöz is, hogy együtt készülhessetek a nagy estére, akkor válassz hozzá gurulós smink bőröndöt is. Még nem elég a szépségápolásból? Szépség és egészség kategóriánkban további lehetőségeket találsz, nézz szét!

Miért fontos a megfelelő hajápolás?

Hajunk mindennapos megpróbáltatásnak van kitéve, akárcsak a bőrünk. Ahhoz, hogy megóvjuk az állandó formázás, festés, fésülés káros hatásaitól, muszáj olyan termékeket választani, melyek erősítik és megóvják a hajszálakat. Mi az amit tehetsz, azon felül, hogy a szükséges tápanyagokat bejuttatod a hajadba? Olyan termékeket választasz, melyek sokkal kevésbé roncsolják a hajad szerkezetét, mint alap társaik. Ma már hajvasalóból és hajgöndörítőből is léteznek olyan változatok, amelyek hő helyett például gőzzel érik el a kívánt hatást. Ezzel a megoldással sokkal kíméletesebbé válnak, hajad nem lesz száraz és durva tapintású.

A szép hajért tenni kell! Megmutatjuk mit! 

A legtöbben nem fordítanak elég időt a hajmosásra: gyors samponozás, öblítés és már mehet is a szárítás. Ezzel azonban nem juttatnak elegendő tápanyagot a hajukba, még akkor sem, ha professzionális sampont használnak. A végeredmény ilyenkor a már fentebb említett száraz, töredezett haj.

A megfelelően alapos hajmosás 3 lépésből áll: sampon, újra sampon, majd végül a balzsam és csak ezután a szárítás és formázás. Ezzel a folyamattal biztosan minden káros szennyeződést eltüntetsz a hajadról, a balzsammal pedig eléred, hogy élettel teli és könnyen kifésülhető legyen hajkoronád. Ezek után, hetente egyszer érdemes hajpakolást is használni. Még a vizes hajon szétoszlatva csodálatos fény és könnyű kezelhetőség lesz az eredmény. Ha extra száraz a hajad, akkor pedig hajmosás után, akár a szárítás előtt vagy után, érdemes hajápoló olajat is használnod. Ezzel megszünteted a szöszös hajvégeket és a végeredmény valóban csodálatos lesz.

 

Ha te is egészséges hajkoronát szeretnél, válogass kedvedre az Alinda termékei között!

Szűrők

6 Termék

Hajegyenesítő fésű Hajegyenesítő fésű

Hajegyenesítő fésű

Speciális ár 2 990 Ft Normál ár 4 990 Ft
 3 az 1-ben arcszőrzet nyíró Arcszőrzet nyíró

3 az 1-ben arcszőrzet nyíró

Speciális ár 2 990 Ft Normál ár 5 990 Ft
Hajgöndörítő választható színben fekete

Hajgöndörítő választható színben

Speciális ár 9 490 Ft Normál ár 13 990 Ft
Gurulós smink bőrönd Smink bőrönd

Gurulós smink bőrönd

Speciális ár 26 990 Ft Normál ár 29 990 Ft
Fodrász szék állítható magassággal piros

Fodrász szék állítható magassággal

Speciális ár 39 990 Ft Normál ár 54 990 Ft
Fodrászkocsi 5 fiókkal fordászat

Fodrászkocsi 5 fiókkal

Speciális ár 19 990 Ft Normál ár 23 990 Ft
oldalanként