4 az 1-ben fagyiskocsi

4 az 1-ben fagyiskocsi

Speciális ár 9 990 Ft RRP: Normál ár 14 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés

Raktáron 210 db

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • több részes, szétszerelhető
  • húzható
  • rengeteg kiegészítővel
  • fiúknak és lányoknak
none

A 4 az 1-ben fagyiskocsi egy teljesen új játékélményt nyújt a gyerekek számára. Kerekeken gurul, fogantyújának köszönhetően, összecsukva bőröndként mozgatható, kinyitva pedig rengeteg élethű kiegészítő szolgálja a kicsik örömét. A húzható kocsiról levehető kosár önmagában is hordozható, benne pedig minden kellék és kiegészítő elfér ami a játékhoz szükséges. Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk. Ajándékba is tökéletes választás!

A játék voltaképpen az életre tanít. Fejleszti a gyerekek nagymozgását és finommotorikáját, idegrendszerét, segíti szociális készségeik, érzelemviláguk kiteljesedését. A játékok terén is fontos, hogy életkoruknak megfelelő élményekkel gazdagodjanak a gyermekek. A babáknak az észleléssel, érzékeléssel, mozgásfejlődéssel kapcsolatos játékokkal, tárgyakkal segíthetünk a legtöbbet a világ felfedezésében. Erre kiváló lehetőséget ad például a rágóka vagy egy pihe-puha, színpompás játszószőnyeg.

Az óvodás korú gyermekek figyelme már egyre inkább az olyan komplex, fantáziát és kreativitást igénylő játékok felé fordul, amely a fejlesztés mellett a felnőttek életét és tevékenységeit mímelhetik. A különféle szerepjátékok egyrészt leképezik a felnőttek világának főbb elemeit, másrészt mások bőrébe bújva a kicsik sikeresebben dolgozzák fel és értelmezik az általuk átélt élményeket. Érthető hát, hogy ebben az életszakaszban a sokoldalú, alapvető emberi tevékenységek köré épülő játékok kötik le a figyelmüket.

Minden korosztályra érvényes ugyanakkor, hogy az “egyszerhasználatos” darabok helyett érdemes olyan játékokkal kedveskedni, amelyek megfelelnek a gyermek életkori sajátosságainak, igényeinek, és végül, de nem utolsósorban: a sokadik alkalommal is tartogatnak újabb és újabb felhasználási lehetőségeket, felfedezésre váró területeket, lehetőséget adva fantáziájuk és kreativitásuk kibontakozására. A kínálatunkban található, négy fő elemből álló, többfunkciós fagyiskocsi e tekintetben is kiállja a próbát. 

A 4 az 1-ben fagyiskocsi kiváló időtöltés nyújt fiúknak és lányoknak

A tetszetős, ugyanakkor könnyen kezelhető, fertőtleníthető és tisztítható műanyagból készült fagyiskocsi sokrétű, újszerű játékélményt nyújt a gyermekek számára. Összecsukható, kerekeken guruló játék, amely a kicsik számára is könnyen mozgatható, akár a felnőttek segítsége nélkül is. Kinyitva számos élethű kiegészítő szolgálja a gyerekek örömét és teszi még realisztikusabbá a játékélményt. A húzható kocsiról levehető játékkosár mélyén egyedi kialakításának köszönhetően a játékhoz szükséges valamennyi kiegészítő helyet kapott, így az akár különállóan is használható, kézben is mozgatható, szállítható.  Ajándékba, óvodába, játszóházakba is kiváló választás.


-Termék mérete: 34,5x16x24 cm
-Termék súlya: 0,8 kg
-Csomag mérete: 35,8x19,6x21,9 cm
-Csomag súlya: 1,1 kg

Csomag tartalma:  
- 6 pár játék fagyi gombóc
- 4 db kistányér
- 4 db játék kanál
- 3 db tölcsértartó
- 6 db játék tölcsér
- 6 db játék kehely
- 6 db tölcsér papír
- 6 db játék csavart fagyi (kehelyhez)
- 1 db játék tej
Tulajdonságok
SKU HOP1001251
Csomag súlya 1.100000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*