Default welcome msg!

Szállítási információ

1.

1.1. Az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

- Futárszolgálat

1.2. A kiszállítás Magyarország területére korlátozódik. Amennyiben külföldre szeretnéd szállítani a megvásárolt termék(ek)et, úgy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. (ugyfelszolgalat@alinda.hu)

 
2.

2.1. Futárszolgálat

Ha megrendelt csomagodat az általad megadott címen szeretnéd átvenni, akkor a pénztár oldalon válaszd a futárszolgálat szállítási módot.
Ha a futárszolgálatot választod, akkor a csomagodat a futárszolgálat kollegái, a rendelést követő 3 munkanapon belül kiszállítják az általad megadott címre.

A futárszolgálat háromszor kísérli meg a kiszállítást. Ha az 1. kézbesítés sikertelen volt, a futár értesítőt hagy hátra. Ha a címiraton látható a címzett telefonszáma, a futár egyeztet az újabb kézbesítés helyéről és idejéről a címzettel. A következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha a 2. kézbesítés is sikertelennek bizonyul a küldemény letétbe kerül.

Kiszállítási ára - 890 Ft

 

2.2. Posta Ponti átvétel

Az általad rendelt csomagot több mint 3000 magyarországi Posta Pont egyikén veheted át 3 munkanapon belül. A pénztár oldalon a számlázási információk megadása után a Posta moduljában kell kiválasztani a lehetőségek közül a neked legjobban megfelelő átvevőhelyet.

 Posta Ponti átvétel ára - 690 Ft

 

Szállítási információk letöltése