Szállítási információk

 

1. Az alábbi szállítási és átvételi módok közül választhatsz:

1.1 Futárszolgálat
A kiszállítás Magyarország területére korlátozódik. Amennyiben külföldre szeretnéd szállítani a megvásárolt termék(ek)et, úgy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. (ugyfelszolgalat@alinda.hu)

1.2 Pick Pack Pont 

1.3 Személyes átvétel


 
2.

2.1. Futárszolgálat

2.1.1. Ha megrendelt, normál méretű (nem túlméretes) csomagodat az általad megadott címen szeretnéd átvenni, akkor a pénztár oldalon válaszd a "Házhoz szállítás (Sprinter / DPD)" szállítási módot.
Ha a házhoz szállítást választod, akkor a csomagodat a futárszolgálat kollégái, a rendelést követő 2 munkanapon belül kiszállítják az általad megadott címre.
A futárszolgálat háromszor kísérli meg a kiszállítást. Ha az 1. kézbesítés sikertelen volt, a futár értesítőt hagy hátra. Ha a címiraton látható a címzett telefonszáma, a futár egyeztet az újabb kézbesítés helyéről és idejéről a címzettel. A következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha a 2. kézbesítés is sikertelennek bizonyul a küldemény letétbe kerül.

-Kiszállítás ára "Házhoz szállítás (Sprinter / DPD)" esetén - 1.450 Ft
-Kiszállítás ára "Házhoz szállítás (MPL)" esetén - 1.990 Ft
-Ingyenes szállítási limit - 80.000 Ft kosárértéktől

2.1.2. Ha megrendelt, túlméretes* csomagodat az általad megadott címen szeretnéd átvenni, akkor a pénztár oldalon a "Túlméretes termék házhoz szállítás BHS Trans futárszolgálattal" szállítási módot tudod választani.
Ebben az esetben a csomagodat a futárszolgálat kollégái, a rendelést követő 5 munkanapon belül kiszállítják az általad megadott címre.

-Kiszállítás ára - 8.990 Ft
-Ingyenes szállítás ezeknél a termékeknél nem vehető igénybe.

 

2.2. Pick pack pont átvétel (normál méretű /nem túlméretes/ termék esetén lehetséges)
Az általad rendelt csomagot több száz magyarországi Pick Pack Pont egyikén veheted át 2 munkanapon belül. A pénztár oldalon a számlázási információk megadása után a Pick Pack Pont moduljában kell kiválasztani a lehetőségek közül a neked legjobban megfelelő átvevőhelyet.

-Pick Pack Pontos átvétel ára - 990 Ft
-Ingyenes szállítási limit - 80.000 Ft kosárértéktől

2.3. Személyes átvétel
Lehetőséged van megrendelésedet akár azonnal, egyéb költségek nélkül átvenni csepeli raktárunkban. Rendeld meg a terméket a weboldalon, fizesd ki bankkártyával és már jöhetsz is érte.
Fontos, kollégáink a visszaigazoló e-mailben található rendelésazonosító szám alapján tudják beazonosítani a rendelésedet, így azt kérlek készítsd elő.
Személyes átvételre nyitva tartási időben van lehetőséged a megrendeléstől számított 2 héten belül, az alábbi címen és időpontokban:
Cím:
1214 Csepel, Orion utca 14. (Orion Üzleti Park) - A telephelyen belül kövesd az irányítótáblákat, kollégáink a helyszínen készségesen segítenek majd neked.
Nyitva tartás:
H-CS: 7:00 - 16:00
P:       7:00-13:00
Sz-V:  Zárva

 

Szállítási díj kalkuláció:
-Ha a kosár egy vagy több normál méretű (nem túlméretes) terméket tartalmaz, akkor egyszeri szállítási költséget számolunk fel, mely a kiválasztott szállító partnertől függően 1.450 Ft vagy 1.990 Ft.
-Ha a kosár túlméretes* és normál (nem túlméretes) méretű terméket is tartalmaz, akkor a túlméretes termékre vonatkozó 8.990 Ft-os szállítási költséget számítjuk fel.
-Ha a kosárban több, túlméretes* termék van, a kiszállítás 8.990 Ft-os díját csak egyszer számítjuk fel.

 

*Túlméretes termék
Azok a termékek, amelyek méretükből kifolyólag speciális szállítási metódust igényelnek.
Ezekre a termékekre 8.990 Ft-os szállítási költséget számolunk fel, valamint az ingyenes kiszállítási limit nem vonatkozik rájuk.
A nagy méretű termékeket minden esetben az adott termék leírásában megjelöljük.

Fontos! Túlméretes termék esetén partnerünk az első ajtóig vállalja a kiszállítást, ennek értelmében például a belső ajtóig, lakásajtóig, emeletre nem viszi fel. Kérjük ezt vedd figyelembe a rendelésnél.

 

Szállítási információk letöltése