Fényfüzér

A Fényfüzér kategóriánkban mindent megtalálhatsz, amivel megteremtheted álmaid tökéletes dekorációját! Legyen szó az elbűvölő ünnepi fényekről, a kerti összejövetelek, esetleg a romantikus esték, vagy akár simán csak a hétköznapi estékről megvilágításáról - minden eshetőségre teljes mértékben egyedi megoldást kínálnak a nálunk vásárolható LED fényfüzérek! Fedezd fel a kínálatunkat, és teremts egyedi, lélegzetelállító és mágikus légkört otthonodban!

Bármilyen teret varázslatossá tehetsz a fényfüzérrel!

Karácsony vagy nyári kerti parti? Az Alindán mindenhez találsz megfelelő dekorációt fényfüzéreink között. Dekoráld a kerted, teraszod, vagy akár a kerti napernyőket különleges LED fényfűzérekkel – dobd fel a bulit az egyedi világítással! 

Születésnapi bulihoz, baráti összejövetelekhez, céges partihoz, sütögetéshez is tökéletes dekorációt biztosítanak a fényfüzérek. A fényfüzér gyakorlatilag minden eseményt ragyogóvá tesz. Bel- és kültérre egyaránt van számodra remek ajánlatunk. Ráadásul mivel tudjuk, hogy sosincs két egyforma alkalom, ezért több színben és méretben is találsz nálunk fényfüzéreket.

Karácsonykor elengedhetetlen a fényfüzér!

A karácsonyi időszakban a különleges fények teljes mértékben elengedhetetlenek. Gyakorlatilag az ünnepi hangulat része a fényjáték és ezzel a fényfüzér is. A kínálatunkban lévő fényfüzérekkel nemcsak a lakást dekorálhatod, hanem akár a karácsonyfát is! 

Esetleg nagyobb karácsonyfát tervezel? Akkor sincs semmi gond, hiszen különböző méretű fényfüzéreket találsz az Alindán. Csak válassz egy nagyobb méretű LED fényfüzért és díszítsd fel vele a fát, hadd ragyogjon! Varázsold teljesen ragyogóvá az ünnepeket egy új LED fényfüzérrel!

Tartós és energiabarát technológia

A hagyomány izzók szinte már a múlté, ugyanis a LED technológia rendkívül tartós és hatékony dekorációt kínál a mindennapokra és a különleges alkalmakra is. A LED fényfüzérek hosszú élettartama és alacsony energiafogyasztása rendkívül praktikus, ugyanis több éven át biztosíthatnak csodás fényeket otthonodnak, mindezt pedig igen költségtakarékos módon. 

Nézz szét kínálatunkban!

Böngéssz a Fényfüzér kínálatunkban, találd meg a számodra tökéletes színű és méretű terméket, és tegyél varázslatossá minden pillanatot otthonodban! A LED fényfüzéreknek köszönhetően az egyedi élmény biztosan garantált: lepd meg magadat és családodat a különleges hangulatfényekkel!

Szűrők

6 Termék

Karácsonyi égősorok

LED fényfüzér választható méretben és színben

Speciális ár 3 990 Ft RRP: Normál ár 4 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
8 Értékelés
szolár fényfüzér napernyőkhöz

Napelemes dekor fényfüzér napernyőhöz

Speciális ár 3 990 Ft RRP: Normál ár 6 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
6 Értékelés
Vízálló dekor égősor

Vízálló dekor égősor, 15 db E27 LED lámpával, 14,6 m, melegfehér

Speciális ár 18 990 Ft RRP: Normál ár 29 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
9 Értékelés
128 LED-es hálós fényfüzér, 2 színben

128 LED-es hálós fényfüzér, 2 színben

Speciális ár 4 490 Ft RRP: Normál ár 6 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
4 Értékelés
Jégcsap fényfüggöny

LED-es jégcsap fényfüggöny 2 méretben, hidegfehér

Speciális ár 3 990 Ft RRP: Normál ár 8 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
4 Értékelés
Napelemes dekor fényfűzér 10m, melegfehér

Napelemes dekor fényfüzér 10m, melegfehér

Speciális ár 3 990 Ft RRP: Normál ár 4 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
oldalanként