Hangulatfény

A hangulatfények nemcsak egyszerű fényforrások: ezek az apró lámpák igazán gyorsan és könnyedén képesek átalakítani egy helyiség hangulatát. Praktikus és egyszerű megoldásnak számítanak, ha feldobnád valamivel az otthonod, a bulid vagy a kerted. A Hangulatfény kategóriánkban olyan világítási megoldásokat találsz, amelyekkel bármilyen alkalomra és pillanatra teljesen egyedülálló atmoszférát alakíthatsz ki otthonodban. Ráadásul kül- és beltérre egyaránt felfedezhetsz opciókat a kategóriában!

Hangulatfény minden alkalomra!

Egy baráti beszélgetés, a családi teázás vacsora után, vagy egy randevú mind-mind olyan esemény, ami elképzelhetetlen a megfelelő hangulat nélkül. Ezért ilyenkor lekapcsolod a nappaliban mennyezeti lámpákat és csak kisebb, helyi világításokkal – szűrt fényekkel világítod meg a helyiséget. És ha még fokozni akarod a hangulatot, akkor választasz egyet – vagy többet, a helyiség méretétől függően – az alábbi hangulatfények közül és megleped családtagjaidat, vagy párodat egy igazán kellemes, színes, hangulatos estével. És ha biztosan villantani akarsz, akkor nem hagyod ki a programozható LED szalagot sem!

Energiahatékony, környezetbarát és tartós világítás

A LED technológiával felszerelt lámpák rengeteg előnnyel rendelkeznek a hagyományos fényforrásokhoz képest. A LED lámpák hosszú távon tartós, hatékony és energiabarát megvilágítást biztosítanak otthonodnak, ugyanis hosszú élettartammal és alacsony energiafogyasztással bírnak. 

Kreatív és hangulatos megoldások

Mindemellett pedig igen könnyen és kreatív módon öltöztetheted fel otthonodat a LED lámpákkal, hiszen a LED-ek kis mérete, könnyű súlya és különböző színei rengeteg lehetőséget engednek meg. A rugalmas LED szalagok, fényfüzérek, csillagfényes lámpák, napelemes megoldások mind-mind csak rád várnak. A kreativitásod igazán kibontakozhat a hangulatfények kapcsán! 

A hangulatfények által keltett fények, árnyékok és tónusok elképesztő légkört teremtenek egy-egy helyiségben, mindez pedig a szeretteiddel együtt töltött pillanatokra is jelentős hatással van. Pont ezért sose felejtsd el, hogy gyakorlatilag megalapozhatod a tökéletes hangulatot a megvilágítással! Tegyél fel pár fényfüzért a szobába és máris meghitt, baráti légkörben beszélgethetsz a családoddal, barátaiddal!

Fedezd fel kínálatunkat!

Legyen szó bármilyen alkalomról, a hangulatények között biztosan megtalálod a számodra megfelelő dekorációt! Varázsolj felejthetetlen élményt és atmoszférát otthonodba a különleges fényekkel! Nézz szét a Hangulatfény kategóriánkban, rendeld meg a tökéletes dekorfényt és teremts különleges hangulatot bármikor! 

Szűrők

3 Termék

Csillagfény LED lámpa multicolor

Csillagfény LED lámpa

Speciális ár 1 690 Ft RRP: Normál ár 2 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
10 Értékelés
LED-es világítás napernyőkhöz

LED-es lámpa napernyőkhöz

Speciális ár 4 490 Ft RRP: Normál ár 5 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
5 Értékelés
Napelemes dekor fényfűzér 10m, melegfehér

Napelemes dekor fényfüzér 10m, melegfehér

Speciális ár 3 990 Ft RRP: Normál ár 4 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
oldalanként