Kihúzható szekrény

Kihúzható szekrény

Speciális ár 15 990 Ft RRP: Normál ár 23 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
6 Értékelés

Raktáron 312 db

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • modern, letisztult külső
  • keskeny kivitelezés
  • helytakarékos megoldás
  • 4 db kerékkel ellátva
none

Egy kicsi lakás berendezése soha nem egyszerű feladat, azonban odafigyeléssel, megfelelő tervezéssel és kreatív ötletekkel nagyon könnyen varázslatos otthont teremthetsz magadnak! És tudjuk, hogy ilyen esetekben mindennél fontosabb számodra is, hogy minél praktikusabban tudd megoldani a dolgaid tárolását. Ebben a helyzetben tökéletes társad lesz majd a gurulós, kihúzható szekrényünk, ami igazán kis helyen is elfér, egyáltalán nem foglal sok helyet, és nagyszerűen kihasználja a lakásban eddig üresen álló szűk helyeket! A kivitelezésének köszönhetően rengeteg dolgot képes elnyelni, így innentől biztosan semmi sem marad szem előtt!

Helytakarékos és praktikus

A lakás berendezése és kialakítása során igazán fontos szempont a maximális térkihasználás és a megfelelő helytakarékosség. Sok otthonban vannak olyan kisebb helyiségek, ahol különösen figyelni kell ezekre a szempontokra. A modern külsejű és stílusos kihúzható szekrény pont erre kínál elegáns megoldást. A keskeny kivitelezésének köszönhetően alig foglal helyet, miközben 2 fiókjába is bőségesen pakolhatunk, ráadásul akár a polcán és a tetején is tárolhatjuk a holminkat.

Bárhova tökéletesen illik majd

Ez a szekrény kiváló egy szűkösebb fürdőszobába például mosószerek vagy takarítószerek tárolására, de kisebb konyhákban tartós élelmiszereknek, olajoknak, fűszereknek is tökéletes, vagy akár a kamrában is hasznos elemmé válhat. Egy apró hálószobában akár éjjeli szekrényként is remekül funkcionálhat, az előszobában pedig a sapkák, a sálak és esernyők elrejtésében segíthet.

Bármikor könnyen áthelyezhető

A fehér kihúzható szekrény 4 kerékkel van ellátva, ezért bármikor nagyon könnyen, akár másodpercek alatt megváltoztathatod helyzetét, ahogy számodra éppen kényelmes és előnyös. Sőt gurulós mivoltának köszönhetően akár a zsúrkocsit is kiválthatod vele - csak talán egy fokkal még praktikusabb, hiszen senki nem látja majd, hogy mit tárolsz benne!

A termék paraméterei

Anyag: MDF

Termék mérete: 15x66,5x33 cm

Termék súlya: 6,1 kg

Felső fiók mérete: 9,5x15 cm

Alsó fiók mérete: 9,5x28 cm

Felső tároló mérete: 15x29 cm

Csomag méret: 99,5x38,5x10,5 cm

Csomag súly: 6,6 kg

Tulajdonságok
SKU HOP1001245
Csomag súlya 7.700000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*