Ágykeretek

A pihentető éjszakai alváshoz minőségi és masszív ágykeretre van szükség. Senki sem szereti, amikor éjszaka nyikorgó, recsegő hang zavarja meg álmát. Webáruházunkban dizájnos kivitelezésű, tartós ágykereteket találsz, felnőtt és gyermek hálószobába egyaránt. Nézz szét termékeink között és találd meg te is a pihentető alvás titkát nálunk!

Komfort és kényelem a nyugodt alváshoz

Egy stílusos ágykeret éke lehet a hálószoba dekorációjának, azonban nem csupán a stílus az elsődleges szempont. Ágyunk kiválasztásánál a kényelmi szempontokat sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen ott indul minden reggelünk, ott térünk nyugovóra egy fárasztó nap után, és ott olvasunk esti mesét gyermekünknek, arról nem is beszélve, hogy bizonyított tény, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás az egészséges életmód része. Épp ezért rendkívül fontos, hogy a kiszemelt ágykeret amellett, hogy feldobja hálónkat, komfortos és kényelmes legyen számunkra, nem utolsó sorban pedig tartós.

Különböző stílusú és méretű ágykeretek

Kínálatunk nemcsak különböző méretű, dupla és egyszemélyes ágykeretekből áll, de sokféle stílus közül választhatod ki a hálószobába leginkább beleillő darabot. A romantikus dizájnt kedvelők számára tökéletes választás fém ágykereteink egyike, kisgyermekeknek pedig a fából készült házikó, vagy sátor formájú egyszemélyes ágyainkat ajánljuk. Válassz a fekete, fehér, vagy natúr fa színek közül! Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illő darabot vagy darabokat!


Kapcsolódó cikkek:

Szűrők

4 Termék

Mimi fém ágykeret ajándék ágyráccsal több méretben és színben Mimi fém ágykeret

Mimi fém ágykeret ajándék ágyráccsal több méretben és színben

Speciális ár 37 990 Ft Normál ár 44 990 Ft
100%
3 Értékelés
Lotti fém ágykeret ajándék ágyráccsal, több méretben és színben Lotti  ágykeret ajándék ágyráccsal, több méretben és színben fehér

Lotti fém ágykeret ajándék ágyráccsal, több méretben és színben

Speciális ár 29 990 Ft Normál ár 33 990 Ft
100%
2 Értékelés
-29%
Hanna fém ágykeret ajándék ágyráccsal, több méretben és színben  fém ágykeret ajándék ágyráccsal, több méretben és színben

Hanna fém ágykeret ajándék ágyráccsal, több méretben és színben

Speciális ár 31 990 Ft Normál ár 44 990 Ft
100%
3 Értékelés
Bella fém ágykeret ajándék ágyráccsal, több méretben és színben 160x200 cm

Bella fém ágykeret ajándék ágyráccsal, több méretben és színben

Speciális ár 25 990 Ft Normál ár 33 990 Ft
100%
2 Értékelés
oldalanként