Kültéri közlekedési tükör
- 32%

Kültéri közlekedési tükör

21 990 Ft RRP: Normál ár 21 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés

Raktáron 125 db

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • biztonsági és munkavédelmi eszköz
  • 77 cm átmérőjű tükör
  • beépített árnyékolóval/esővédővel
  • kültéri használatra
none

Bármilyen járművel is közlekedjünk, az elsődleges szempont mindig a biztonság és a körültekintő magatartás! Bizonyos segédeszközök felszerelésével pedig nagymértékben elősegíthető a környezetünkben a biztonságos és felelős közlekedés lehetőségének megteremtése. A közlekedési tükör nem mai találmány, azonban a kereszteződésekben a megléte abszolút nélkülözhetetlen, segítségével könnyen megelőzhetőek a komoly balesetek és teljes mértékben megszüntethetőek a veszélyes, beláthatatlan holtterek.

Az első mindig a biztonság

A kültéri közlekedési tükör biztonsági és munkavédelmi eszközként is alkalmazható. A használata jelentősen megkönnyíti a mindennapokat és csökkenti a lehetséges veszélyforrások számát a közlekedés során, legyen szó akár közúti forgalomról vagy beltéri közlekedésről. 

A tükör megbízhatóan használható útkereszteződésekben, keskeny utakon, éles kanyarokban, korlátozott látási viszonyokkal rendelkező útszakaszokon, kerékpárutakon, kocsibejáróknál és bármilyen egyéb kültéri helyen. Emellett akár raktárak, gyárak, mélygarázsok vagy parkolók esetében is tökéletes megoldást nyújthat.

Megbízható és tartós

A közlekedési tükör anyaga PC (polikarbonát) műanyagból készült, a váz anyaga pedig polipropilénből és acélból. A tükör kiváló tulajdonságainak köszönhetően tartósan és hosszú távon biztosít segítséget a vezetők számára, megfelelően ellenáll az UV sugárzásnak és a különböző időjárási körülményeknek.

A 77 cm átmérőjű közlekedési tükör felülete domború, amely sokkal nagyobb látószöget és átláthatóságot kínál a kényes útszakaszokon és a veszélyes útelágazásoknál. A tükör tetején beépített árnyékoló található, ami kiválóan megvédi a tükröt a napfénytől és az esőtől, így mindig tiszta képet biztosít a közlekedők számára. A csomagban a felszereléshez szükséges alkatrészeket is megtalálod, amelyekkel a tükör bármilyen irányba egyszerűen beállítható és könnyedén felszerelhető. A tükröt érdemes magasra, jól látható helyre rakni, hogy megfelelő láthatóságot nyújtson. 

A termék paraméterei

A termék mérete: 77x10 cm

A termék súlya: 2,7 kg

A tükör átmérője: 77 cm

5 cm (2″) átmérőjű oszlophoz rögzíthető

A csomag mérete: 81x82x12 cm

A csomag súlya: 3,7 kg

A tükör felületét védőfólia borítja, amelyet használat előtt mindenképp el kell távolítani a termékről. A csomag a tartó oszlopot és az állványt nem tartalmazza.

Tulajdonságok
SKU HOP1001020
Csomag súlya 3.700000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*