Black Friday 2019. Ismét itt a nagy nap

Közeledik a Black Friday, készülj fel időben

Miért fekete a fekete péntek?

A Black Friday kifejezést ma már szinte mindenki ismeri. Természetesen ez is, mint sok más ünnepünk az Egyesült Államokból ered, ahol hálaadás napja hagyományosan egy csütörtöki napra esik, és az ezt követő pénteken kezdődik a karácsonyi bevásárlás. Ezt a napot nevezték negatív értelemben fekete pénteknek a megnövekedett forgalom, a közlekedési dugók és az ingerült emberek miatt. Az mondjuk nem derül ki, miért van konkrétan meghatározva, hogy mikortól indul a karácsonyi vásárlás.

A nagy tömeg viszont egyre több embert taszít. Az utóbbi pár évben ezt az érzést lovagolták meg az online kereskedők és arra buzdítanak mindenkit, hogy otthonról, a kanapé kényelméből adjuk le rendelésünket és vegyük igénybe a legjobb akciókat.

Mikor lesz Black Friday 2019-ben?

Az Egyesült Államokkal ellentétben Magyarországon több időpont is felmerül, az Alinda.hu webáruház például idén november 22-re izzítja a hatalmas leárazást. A tudatos vásárlók általában már előtte a virtuális kosárba helyezik a megvásárolni kívánt termékeket, így a Black Friday reggelén már nem kell keresgélniük és a készlet elfogyása előtt le tudják adni rendelésüket.

Black Friday 2019. az Alindán: ezeket a termékeket tudod hihetetlen áron hazavinni

Természetesen nem csak a karácsonyi ajándékokat tudod ilyenkor jóval kedvezőbb áron beszerezni, hanem a műfenyőt, a karácsonyi égősorokat, a meghitt otthon hangulathoz, a konyhai felszereléseket az ünnepi vacsorához, praktikus kiegészítőket vendégek fogadásához. És hogy mi mivel készülünk? A konkrét kedvezmény legyen meglepetés, viszont mutatunk pár terméket, amiket biztos, hogy bomba áron fogsz tudni megrendelni.

fesulkodoasztal

gamer-szek

uv-lampa

Tarts velünk november 28-án éjféltől és intézd el a karácsonyi bevásárlást a kanapéd kényelméből pár kattintással! Ezután már csak várnod kell, hogy 3 munkanpon belül megérkezzen a futár. Ugye milyen egyszerű? 

Boldog Black Fridayt kíván,

az Alinda csapata