elektromos-festekszoro

Egy rétegben tökéletesre - elektromos festékszóróval

Ha eleged van a ragacsos ecsetekből...

Elmúltak a forró nyári napok, de még nem köszöntött be a fagy, így nagyobb kedvvel látunk neki a kerti munkáknak és a felújításoknak a házban és a ház körül is. Nagyanyáink egy bútort egy életen át használtak, aztán beléptünk a fogyasztói társadalomba és mindenből újat akartunk. Egy ideje viszont újra divatba jött a régi bútorok renoválása, egyrészt a környezetünk megóvása érdekében, másrészt a legújabb lakberendezési divatirányzatok miatt. Ezekhez viszont az elszántságon kívül, jó eszközökre is szükségünk van, ehhez adunk egy tippet az Alinda webshopjából mai bejegyzésünkben.

elektromos-festekszoro

Felület előkészítése festéshez

Az elektromos festékszóró használatánál talán az egyik legfontosabb az előkészület. Mindig alaposan nézzünk utána, hogy festés előtt milyen munkafolyamatokat szükséges elvégeznünk, mielőtt a festékhez nyúlnánk. Ez minden anyagnál más, de ami általánosságban mindegyikre vonatkozik, hogy először alaposan tisztítsuk meg, távolítsuk el róla a korábbi festéket, majd a tökéletes végeredményért tömítsük a repedéseket. Ezek után indulhat a festékszórás. Használatakor kiemelten fontos, hogy takarófóliával alaposan lefedjük a festeni kívánt rész körül. Polírozó készletünk és precíziós csavarhúzó készletünk szintén nagy segítséget nyújthat, mielőtt belefogsz az új szín lefújásába. 

elektromos-festekszoro

A festékszóró és a hagyományos festés

Egyre népszerűbb a festékszórók használata, hiszen a jelentősége nagy felületeknél és nehezen hozzáférhető helyeken van. Ami miatt egyre többen választják ezt a megoldást a hagyományos festéssel szemben, az az egyszerű használat és a gyors munkavégzés. Az általunk forgalmazott termék könnyű, hordozható, mely egyenletesen, 1 rétegben fed. Nem csöpög, sarkok és egyenetlen felületek festésére is alkalmas. A hozzá tartozó vállpánt segítségével magunkon tudjuk tartani, így nem kell fogni, vagy a földre rakni. 1.5 méteres tömlője van, így akadálytalanul használhatjuk. A szórópisztolyhoz egy 800 ml-es tartály tartozik, így hosszú ideig használhatjuk újratöltés nélkül. 10 perc alatt kb. 15 mfelületet tud lefesteni.

elektromos-festekszoro

Milyen anyagokhoz használható festékszóró?

A paletta elég széles, elektromos festékszórónk használható tégla, cement, stukkó, fa felületekhez, kül- és beltéri bútorokhoz, belső és külső falfelületekhez.

festekszoro-hasznalata

 

 Ha kedvet kaptál ehhez az egyszerű és könnyű készülékhez, csapj le rá webáruházunkban most akciós 7.990 Ft-os áron