Neked is lehet romantikus téli kerted - termékajánló

Neked is lehet romantikus téli kerted - termékajánló

Varázsolj romantikus kertet a hideg időszakba is termékeinkkel...

Tél derekán mit sem várunk már jobban, mint az enyhülést, a tovább tartó világosságot, a madarak csicsergését, a lágy szellőt, a virágok lassú nyílását. Ez viszont még odébb van, így érdemes kihasználni a jelenlegi adottságokat és meglátni benne a pozitívumokat.

Mivel az idei tél több havat hozott magával, mint az előző években, így egy romantikus téli kert gondolata inspirálta mai bejegyzésünket. Sokan talán azt gondolják a tél az az időszak, amikor kevesebb a program és többnyire be vagyunk zárkózva a lakásba/házba. Pedig ebben az évszakban szervezetünk ugyanannyi (ha nem több) időt igényel a szabadban. Sapka, sál, kesztyű és irány a friss, csípős levegő.

Egy téli kert sokféle lehet, attól függően milyen adottságokat kínál lakhelyünk. Kialakíthatjuk egy zárt (vagy nyitott) erkélyből, egy nagyobb teraszból, egy elkerített részből az udvaron, de akár a fás kamrába is bekuckózhatunk. A lényeg az ötlet, a megvalósítás, és hogy jól érezzük magunkat. Meleg, pihe-puha anyagok, forró italok, lágy zene, a ropogó tűz hangja, a könyv lapozása... az igények végtelenek, minden csak rajtunk múlik. Mai összeállításunkban a saját, romantikus, téli kerted megteremtéséhez adunk ötleteket. 

 

 

#alap

Jó alap nélkül nem is érdemes belefogni. Ha jelen pillanatban nem találsz olyan helyet, ahol megteremthetnéd a téli kertedet, ideiglenesen egy fémvázas kerti pavilon is megteszi, amit téliesítesz. Nyáron pedig tökéletesen fog védeni a nap ellen. Érdemes a ház mellé rakni, hogy könnyen tudj áramhoz jutni és hogy minél több fala zárt legyen. 

 

#kényelem

A téli kert legyen a legkényelmesebb, amit csak kivitelezni lehet, hogy jó érzés legyen időt tölteni benne. Webáruházunkban választhatsz piknik takaró, hátra dönthető kerti szék, felfújható fotel vagy függőágy közül. Te melyikben pihennél a legnagyobb kényelemben? 

 

 

#tárolás

Ha téli kertünkben gyakrabban szeretnénk tartózkodni, illetve még vendégeket is fogadnánk, érdemes beszerezni pár praktikus tárolót. Mobil ruhásszekrényünkben nem csak ruhákat tehetünk. Cipőket, takarókat, törölközőket, éppen nem használatos dekorációs termékeket. Ha a téli kert zárt és a hőmérséklet is megfelelő, akkor a komfort érdekében vegyük le cipőinket és helyezzük a 10 soros cipőtárolóra. Csomagtartóba való tárolónk szintén sokoldalú, bárhol máshol is megállja a helyét, ahol fontos, hogy a hideget vagy a meleget megtartsuk. Ha a cipőnk, csizmánk beázott, vizes, akkor üzemeljük be elektromos cipőszárítónkat, így amíg mi pihenünk, a lábbelik tökéletesen megszáradnak. 

 

 

#biztonság

A kicsitől nincs időd a téli kertre? Szerezd be bébiőrünket, és amíg ő az igazak álmát alussza, vonulj el egy jó könyvvel. A kamerán eközben folyamatosan figyelheted babádat. 

 

 

#szórakozás

Ha a kényelem és a biztonság már megvan, jöhetnek a jó filmek vagy sorozatok. Ha van rá lehetőség függesszünk fel a plafonra egy konzolt a TV-nek, de mobilunkat vagy tabletüket is használhatjuk. Nemsokára lemerül? Semmi gond! Vezeték nélküli töltőnk folyamatos töltést biztosít az erdő közepén is. 

 

#hangulat

A téli kertet feldobni és hangulatossá tenni kétféleképpen lehet. Meleggel és fényekkel. Webáruházunk kínálatában találsz mini hősugárzót és LED fényfüzéreket is több méretben és színben. A többi már csak rajtad múlik! 

 

 

#ellátás

Az idő és a társaság jó, a kényelem biztosított, a baba alszik, már csak az élelemről és az italokról kell gondoskodni. Füstölésre, valamint grillezésre tökéltes megoldást kínál BBQ smokerünk, amit szezonon kívüli akcióban, 14.990 Ft-ért rendelhetsz meg ingyen szállítással. A három grillrácsnak köszönhetően egyszerre több ételt is készíthetünk, például zöldségeket, halat, különböző húsokat, vagy akár sajtot is. Ehhez pedig már csak egy finom, nemes, vörösbor hiányzik. Kápzáztasd el vendégeidet a bordekantáló használatával! A legdrágább, legnevesebb, legrégibb vörösbor sem mutatja meg igazi aromás ízét ha nem szellőzik megfelelő ideig a fogyasztás előtt. Hagyni kell egy kis időt a bornak szabad levegőn, hogy jobban kinyíljon és előjöjjenek a gazdag illat és zamatanyagok. Viszont ha nincs elég időd a szellőztetésre, vagy ha hamarabb szeretnéd megkóstolni a vörös bort, akkor a megoldás ez a trükkös dekantáló eszköz.

 

 

Termékeinket megtalálod a www.alinda.hu webáruházban. Te mivel egészítenéd ki a listát? Számodra milyen a jó téli kert?

Szép estét kíván,

az Alinda csapata

 

Előző A tökéletes bikini test télen készül
Következő Tetőzik a hangulat! - Előtető kisokos