Tökéletes alak lépésről lépésre - hasizom gép, az első lépés

Hasizom gép a tökéletes alakért és az egészségért

Elkezdődött az új év, ami tökéletes alkalom lehet, hogy fogadalmat tegyünk magunknak a több mozgásra. Elkezdeni nagyon nehéz, ahogy minden mást is, nehezünkre esik időt és pénzt szakítani rá, hiába vagyunk tisztában vele, hogy mennyi pozitív hatása lenne. A mozgás nem csak azoknak fontos, akik felesleggel küzdenek, hanem saját egészségünk érdekében is. Mai felgyorsult világunkban szinte elengedhetetlen, hogy átmozgassuk a testünket nap, mint nap. De hogyan vágjuk bele szenvedés nélkül?

Első lépés kezdőknek: az edzésterv

Ha jó ideje nem volt életünk része a mozgás, nem érdemes azonnal a mélyvízbe ugrani. Találjuk ki melyik edzésformához lenne legjobban kedvünk és állítsunk össze egy reális edzéstervet.

sport-valasztas

A fokozatosság az edzésben is fontos

Az edzésterv vonatkozzon először csak 1 hétre, majd egyre hosszabb távra. Az interneten rengeteg terv fellelhető, de vigyázzunk, minden test és szervezet más és más. Nem mindenkinek ugyanaz a mozgásforma és intenzitás a megfelelő. Kezdjük egy otthoni, egyszerű és kevés eszközt igénylő lépéssel. Kar- és hasizom erősítő gépünk korosztálytól és edzettségi szinttől függetlenül használható. 4 beállítható nehézségi fokozattal rendelkezik, így fokozatosan szoktathatjuk hozzá izmainkat és minél jobb erőnlétre teszünk szert, annál nagyobb nehézségi fokozatra kapcsolhatunk.

kar-es-hasizom-erosito

Két kihagyhatatlan elem

Akár kezdők vagyunk, akár évek óta végzünk különböző edzésformákat, a bemelegítést és a végén a nyújtó gyakorlatokat semmiképpen se spóroljuk le az edzésre szánt időből. Így elkerülhetjük a sérüléseket, húzódásokat és az izmaink sem lesznek kötöttek, amik a hétköznapi tevékenységek során is kellemetlen hatást válthatnak ki idővel. 

nyujtogyakorlat

Megéri a befektetés?

Ha egy eszköz tesz az egészségünk megőrzéséért és mozgásra ösztönöz minket, mindenképpen megéri a befektetést. Kar- és hasizom erősítő gépünk a jelenlegi akció keretén belül 12.990 Ft, ami megegyezik egy konditerem havi bérletének árával. Viszont a termék használata hosszú távra szól és a család minden tagja használhatja saját nehézségi fokozatával. Nem kell a dugóban ülve eljutnunk az edzőteremig, a saját időbeosztásunk szerint vehetjük idénybe, olyan ruhában, amihez éppen kedvünk van és közben a kedvenc sorozatunkat is nézhetjük vagy hallgathatjuk a gyereket, amint felmondja a biológia leckét. Ráadásul ha végeztünk, egyszerűen összecsukjuk, így kis helyen is elfér.

kar-es-hasizom-erosito

Boldog új évet és jó otthoni edzést kíván,

az Alinda csapata