Ékszertartó

Te hol tárolod az éppen nem használt ékszereidet otthon? Van egy szuper megoldásunk arra, hogy minden ékszered biztonságban legyen, semelyik ne tűnjön el a szemed elől és hosszú éveken keresztül veled maradjanak! 

Az ékszertartó dobozok vagy állványok kiváló lehetőséget nyújthatnak az ékszerek megfelelő tárolására: praktikus, könnyű és egyszerű megoldás a mindennapokra. A legtöbb ékszertartó ráadásul esztétikus kialakítású, így a fésülködő asztalon vagy a komódon kifejezetten jól mutat majd! 

Sokféle forma és szín

Az ékszertartók különféle anyagból készülhetnek: találhatsz például fa alapú dobozokat, vagy akár fém állványokat is. És még falra szerelhető verziók is léteznek. Rendkívül sokféle változat közül válogathatsz, melyek formában, felépítésben és színben is eltérőek. Így biztosan megtalálhatod a számodra tökéletes ékszertartót. 

Praktikus és hasznos megoldás

Az ékszertartónak köszönhetően rendszerezve tarthatod az összes ékszeredet - rendkívül praktikus és hasznos ékköve lesz az otthonodnak! Az ékszertartó által mindennek meglesz a konkrét helye, semmi nem kavarodik el, vagy gabalyodik össze innentől kezdve. Ráadásul attól is megvédheted az ékszereidet, hogy idő előtt tönkremenjenek, vagy megkarcolódjanak. 

A legtöbb ékszertartóban külön rekeszekbe helyezheted a gyűrűket, a fülbevalókat, a karkötőket és a nyakláncokat. Léteznek olyan ékszertartó variációk is, amik kifejezetten egyfajta ékszerre specializálódtak pl. a gyűrűket elrejtheted a dobozban, vagy egy ékszertartó állványon szépen felakaszthatod a nyakláncokat.

Hordozható ékszertartó táskák

Kisebb és nagyobb méretben is találhatsz különféle hordozható táskát az ékszertartók piacán. Ezek a táskák azért rendkívül praktikusak, mert például egy kisebb méretű változatot bármikor magaddal tudsz vinni az utazásokra, esküvőkre vagy ünnepi alkalmakra. Sőt sok ékszertartó táskában még tükör is található, ami bármikor jól jöhet és általa sokkal könnyebben felhelyezheted majd az ékszereket. 

Akár ajándékba is adhatod!

Ha épp nem tudod, mivel lepd meg a szeretteidet a születésnapjukon, karácsonykor vagy egy különleges alkalomkor, akkor az ékszertartó doboz kiváló ajándékötlet lehet! Az ékszertartók stílusos kialakítása és praktikus mivolta miatt kifejezetten nagyszerű ajándékként szolgálhatnak! 

Nézz körbe webshopunkban, és lepd meg magadat vagy családtagjaidat, barátaidat egy szuper ékszertartóval!

Szűrők

3 Termék

forgatható tükrös ékszer és táskatartó

Forgatható ékszer és táskatartó egész alakos tükörrel

Speciális ár 59 990 Ft RRP: Normál ár 79 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
pezsgőszín

Ékszertartó táska, több színben

Speciális ár 7 990 Ft RRP: Normál ár 15 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés
6 rekeszes ékszertartó fehér színben

6 rekeszes ékszertartó, fehér

Speciális ár 24 990 Ft RRP: Normál ár 35 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Értékeld elsőként!
oldalanként