Fekhely

Vannak akik kedvelik, vannak akik kevésbé. De senkit sem hagy hidegen a háziállatok kérdése – elvégre ők is és az ember is társas lény, és egy hűséges kutya, vagy egy ölben doromboló cica mindenkinek megmelengeti a szívét. Sok esetben egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy egy kis kedvenc hozzátartozik az otthon melegéhez.

A gazdi sem hagyhatja „hidegen” kis kedvencét, gondoskodni kell a háziállatunk kényelméről, biztonságáról – cica, kutya, hörcsög vagy aranyhal, mindannyian szeretnek olykor visszahúzódni, kicsit megpihenni a saját fészkükben, vackukban, kuckójukban. Ebben segít az Alinda: termékeink között könnyedén megtalálhatod kedvenced legjobb fekhelyét.

A kényelem és a stílus párban jár

Ahogy mi magunk is szeretjük, ha megvan a saját ágyunk, úgy a háziállatoknak is szüksége van egy saját kis fekhelyre a boldogsághoz. A kategóriánkban jó minőségű és kényelmes termékeket találsz, amelyek rendkívül stílusosak is, így igazán jól passzolhatnak otthonodhoz. 

Kuckók macskák számára

A macskák gyakorlatilag a nap kétharmadát végigalusszák. Mindezt pedig szeretik kis, eldugott helyeken megtenni, ahol biztonságban érezhetik magukat és teljes mértékben nyugodtan pihenhetnek. 

A cicák sokszor szeretnek a magasból figyelni, ugyanis onnan a teljes teret belátják, és tudják, hogy semmilyen veszély nem leselkedik rájuk. Épp ezért a puha fekhelyek mellett magas mászókát is találsz a webshopunkban! Sőt még víz- és hőálló burkolattal ellátott macskaház is elérhető nálunk, amelyben tökéletesen bekuckózhat a kisállat akár a kertben is. 

Puha fekhelyek kutyáknak

A kutyák habár aktívabbak napközben, mint a macskák, de számukra is rendkívül fontos, hogy legyen egy dedikált fekhelyük a lakásban. Kényelmes, puha és könnyen tisztítható plüss borítással rendelkező fekhelyek közül válogathatsz nálunk, amelyek több méretben is kaphatóak, így a kisebb és nagyobb testű kutyák számára is megtalálhatod a megfelelő ágyat! 

Fedezd fel kínálatunkat és rendeld meg kisállatod új fekhelyét!

Nézz szét a Fekhely kategóriánkban és találd meg háziállatod legújabb pihenőhelyét! Jó minőségű, tartós és komfortos termékeket kínálunk: ezek tutira kisállatod kedvenc helyei lesznek a lakásban!

Szűrők

3 Termék

Macska mászóka-szürke

Macska mászóka-szürke

Speciális ár 14 990 Ft RRP: Normál ár 25 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
6 Értékelés
2 szintes macskaház

2 szintes macskaház

Speciális ár 34 990 Ft RRP: Normál ár 51 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés
Kisállat fekhely

Kutya, macska fekhely

Speciális ár 4 590 Ft RRP: Normál ár 6 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
5 Értékelés
oldalanként