Biztonsági doboz

Az otthonunk, a különféle használati eszközeink és az értékeink biztonsága és védelme egy alapvető igény, amely időről-időre felmerülhet bennünk. Szerencsére a zoknis fiókba vagy a szekrény aljába eldugott megoldásoknál ma már sokkal hatékonyabb és megbízhatóbb módszerek léteznek! 

A biztonsági kamera, a riasztó, az otthoni széf és a biztonsági dobozok pontosan ebben segítenek: megvédik az értéktárgyaidat az illetéktelen személyektől! Ezek a biztonsági intézkedések meghatározó szereppel bírnak otthonodban - készülj fel tudatosan, és védd meg értékeidet és otthonodat! 

A kisebb értékekre is figyelni kell!

Nemcsak a lakásra és a nagyobb használati tárgyakra kell gondolni, ha biztonsági intézkedéseket tervezünk! A kisebb értéktárgyakra is érdemes odafigyelni! És persze nem kell egyből megijedni, és rögtön a drága és megfizethetetlen megoldásokra gondolni, hisz léteznek olcsóbb és praktikus biztonsági megoldások is, amelyekkel megfelelően megóvhatod az ingóságaidat! 

A kisebb értékek védelme érdekében kiváló lehetőséget nyújthat egy otthoni széf vagy egy biztonsági doboz. Készpénzt, ékszereket, kicsi elektronikai eszközöket, apróbb tárgyakat könnyedén elhelyezhetsz ezekben a dobozokban, ezáltal pedig valódi biztonságot teremthetsz értékeidnek. 

A könyv alakú biztonsági dobozok lényegében megkülönböztethetetlenek egy igazi könyvtől, így teljes mértékben rejtve maradnak a könyvespolcon az idegen szemek elől. Tehát ezeknek a biztonsági dobozoknak az ereje abban rejlik, hogy nehéz felfedezni őket, senki nem gondolná, hogy értékes tárgyakat rejt az adott könyv. 

A biztonsági dobozok előnyei

A biztonsági dobozok tényleg hasznos társaid lehetnek a kis méretű értéktárgyaid elrejtésében. Nézzük mik a legnagyobb előnyei ezeknek a biztonsági eszközöknek!

  • Mivel kis méretűek és könnyűek, ezért egyszerűen elrejthetőek a dobozok, ráadásul bárhova magaddal viheted őket akár a táskádban is. 
  • A könyv formája miatt a rablók elől nagyon könnyen elrejthető, lényegében felfedezhetetlen a könyvespolcon.
  • Ár-érték arányban nagyon praktikus választás: viszonylag alacsony áron, kifejezetten jó biztonsági megoldást vásárolhatsz.
  • Sok példány tűzálló, így a fém dobozban elhelyezett értékek kár esetén is megmaradnak! 
  • Számkóddal vagy kulccsal nyithatóak, ezért csak az juthat hozzá a benne elhelyezett tárgyakhoz, aki birtokában van a kódnak vagy a kulcsnak.
Szűrők

1 Elem

Könyv alakú biztonsági doboz

Könyv alakú biztonsági doboz

Speciális ár 3 290 Ft RRP: Normál ár 5 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
oldalanként