Piknik

Ha tavasz, akkor piknik? Igaz, de csak részben. Ugyanis piknikezni ugyanúgy lehet nyáron is, nem csak tavasszal. Persze nem a legnagyobb forróságban, hanem inkább egy kellemes nyári délutánon.  A lényeg a tervezés, az ideális helyszín megtalálása vagy kialakítása és persze az elengedhetetlen piknik kellékek.

 Ha a gyerekeket szeretnéd lefoglalni a nyáriszünetben, vagy a pároddal mennél el egy kicsit kikapcsolódni kettesben, de nem értek rá egy egész hétre vagy hétvégére, akkor egy jó piknik, egy kirándulás és a kültéri sütögetés mindig jó ötletnek bizonyul. 

 A klasszikus piknik elképzelhetetlen kockás pléd és piknik kosár, valamint ételhordó dobozkák, szalvéta nélkül. Ezeknek a beszerzése nem mindig jut előre eszünkbe, amikor pedig mégis, nehezen tudunk választani a számos opció közül. Kosárból például többféle is létezik: bőrönd formájú vagy klasszikus, fonott, füles piknik kosár, de találkozhatunk kör alakú, műanyag változattal. De kaphatóak már igen modern hátra vehető modellek is, amelyek gondoskodnak az élelem megfelelő hűtéséről is. Ezeken kényelmesebb az eszközök szállítása is, főleg, ha távolabbi helyszínt választunk vagy csak egy hosszú túra után ülnénk le a jól megérdemelt finom falatok mellé. De piknikezni akár otthon a saját kertünkben is tudunk. A megfelelő kerti felszerelések kényelmesebbé tehetik a szabadban való étkezést.

 Nálunk minden kellék beszerezhető a tökéletes piknik élményhez. Nézzen szét webáruházunkban és találja meg az önnek megfelelő piknikkosarat, evőeszközöket vagy az ételtartó dobozokat! Ha igazán felkészült szeretne lenni, akkor nézze meg hordozható sörpadunkat is, mely még kényelmesebbé teheti a kültéri étkezéseket. Ezzel biztosan leveszi majd a lábáról vendégeit vagy a családját.

Termékeink mindegyike alapos vizsgálat után került kínálatunk közé, hiszen célunk, hogy a lehető legjobb minőségű eszközökkel szolgáljuk ki vásárlóinkat. Kellemes nézelődést és piknikezést és persze jó pihenést kívánunk!

Szűrők

5 Termék

- 13%
Mini kamado grill

Mini kamado grill

Speciális ár 65 990 Ft RRP: Normál ár 75 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés
Hordozható sörpad garnitúra

Hordozható sörpad garnitúra

Speciális ár 54 990 Ft RRP: Normál ár 62 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
95%
4 Értékelés
Hordozható grill

Tűzrakó és grillező, ajándék hordtáskával

Speciális ár 21 990 Ft RRP: Normál ár 29 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
kemping szett

Kemping asztal 4 székkel

Speciális ár 14 990 Ft RRP: Normál ár 21 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
4 Értékelés
kempingágy szürke

Kempingágy összecsukható kivitelben

Speciális ár 25 990 Ft RRP: Normál ár 33 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
oldalanként