Piknik

Ha tavasz, akkor piknik? Igaz, de csak részben. Ugyanis piknikezni ugyanúgy lehet nyáron is, nem csak tavasszal. Persze nem a legnagyobb forróságban, hanem inkább egy kellemes nyári délutánon.  A lényeg a tervezés, az ideális helyszín megtalálása vagy kialakítása és persze az elengedhetetlen piknik kellékek.

 Ha a gyerekeket szeretnéd lefoglalni a nyáriszünetben, vagy a pároddal mennél el egy kicsit kikapcsolódni kettesben, de nem értek rá egy egész hétre vagy hétvégére, akkor egy jó piknik, egy kirándulás és a kültéri sütögetés mindig jó ötletnek bizonyul. 

 A klasszikus piknik elképzelhetetlen kockás pléd és piknik kosár, valamint ételhordó dobozkák, szalvéta nélkül. Ezeknek a beszerzése nem mindig jut előre eszünkbe, amikor pedig mégis, nehezen tudunk választani a számos opció közül. Kosárból például többféle is létezik: bőrönd formájú vagy klasszikus, fonott, füles piknik kosár, de találkozhatunk kör alakú, műanyag változattal. De kaphatóak már igen modern hátra vehető modellek is, amelyek gondoskodnak az élelem megfelelő hűtéséről is. Ezeken kényelmesebb az eszközök szállítása is, főleg, ha távolabbi helyszínt választunk vagy csak egy hosszú túra után ülnénk le a jól megérdemelt finom falatok mellé. De piknikezni akár otthon a saját kertünkben is tudunk. A megfelelő kerti felszerelések kényelmesebbé tehetik a szabadban való étkezést.

 Nálunk minden kellék beszerezhető a tökéletes piknik élményhez. Nézzen szét webáruházunkban és találja meg az önnek megfelelő piknikkosarat, evőeszközöket vagy az ételtartó dobozokat! Ha igazán felkészült szeretne lenni, akkor nézze meg hordozható sörpadunkat is, mely még kényelmesebbé teheti a kültéri étkezéseket. Ezzel biztosan leveszi majd a lábáról vendégeit vagy a családját.

Termékeink mindegyike alapos vizsgálat után került kínálatunk közé, hiszen célunk, hogy a lehető legjobb minőségű eszközökkel szolgáljuk ki vásárlóinkat. Kellemes nézelődést és piknikezést és persze jó pihenést kívánunk!

Szűrők

8 Termék

Hordozható grill

Tűzrakó és grillező, ajándék hordtáskával

29 990 Ft RRP: Normál ár 29 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
faszenes kerti grill

Kerti grillsütő

Speciális ár 23 990 Ft RRP: Normál ár 35 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés
egyszemélyes-zöld

Túramatrac - több típusban

Speciális ár 12 990 Ft RRP: Normál ár 16 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Értékeld elsőként!
- 11%
Mini kamado grill

Mini kamado grill

Speciális ár 67 990 Ft RRP: Normál ár 75 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés
- 19%
fa sörpad

Fa sörpad, 3 részes

Speciális ár 47 990 Ft RRP: Normál ár 58 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Értékeld elsőként!
kemping szett

Kemping asztal 4 székkel

Speciális ár 15 990 Ft RRP: Normál ár 18 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
4 Értékelés
Hordozható sörpad garnitúra

Hordozható sörpad garnitúra

Speciális ár 46 990 Ft RRP: Normál ár 62 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
95%
4 Értékelés
oldalanként