Szúnyogháló

Minőségi szúnyoghálót keresel? Megtaláltad! Egy kellemes, közös étkezés együtt a családdal, barátokkal este kint a kertben felemelő időtöltés lehet. A szürkület környéként megjelenő szúnyogok viszont teljesen tönkre tehetik ezeket az élvezetes pillanatokat. Néhány repkedő rovar ellen hatékony védekezés lehet a fáklya vagy a különböző sprayk használata is, de az abszolút megoldás egyértelműen a szúnyogháló lesz, hiszen nem engedi a közelbe sem a kellemetlen állatokat.

 A rögzített szúnyoghálókat ajtókhoz, ablakokhoz, de kerti pavilonokhoz, kerti sátrakhoz és egyéb kültéri szerkezetekhez is rögzíthetjük, így nem kell rögtön bevonulni a házba, ha a szúnyogoktól, bogaraktól szeretnénk megvédeni magunkat.

 Napernyő alatt élveznéd a kellemes időt kint a kertben, de megesznek a szúnyogok? A megoldás: napernyőre szerelhető szúnyogháló. Ne engedd, hogy a legjobb kerti programokat élvezhetetlenné tegyék a szúnyogok vagy egyéb rovarok. A napernyőre szerelhető szúnyoghálók biztos megoldást kínálnak a rovarok ellen, ezért úgy gondoljuk, hogy minden kert vagy nyitott terasz részének kell lennie egy ilyen eszköznek. Ezeket akár magunkkal is vihetjük kirándulásra, kempingre akár, így olyan helyeken is tarthatunk szabadtéri programokat, ahol különösen sok a repkedő rovar, bogár.

 Egyre kellemesebb az idő, szívesebben vagyunk kint a szabadban vagy a kertben esténként, mint bent a négy fal között. Ezért a szúnyogháló elengedhetetlen kellék. Ideális kiegészítője a kertünknek vagy teraszunknak és biztosítja a felüdítő pihenést, zavartalan szórakozást a kellemes nyári estéken. Tekintsd meg ajánlatunkat és válassz az igényeidnek megfelelő szúnyoghálót, hogy nem maradjon el több esti kerti parti, vacsora vagy közös iszogatás.

 Amikor szúnyoghálót választasz, vedd figyelembe a méretét, hogy biztosan a számodra szükséges területet tudja védeni. Vannak olyan változatok is, melyeket tekercsben lehet megvenni, majd igény szerint méretre szabni. Ezeknek veszélye lehet, hogy véletlenül rosszul mérjük le, majd az anyag mehet a kukába, mert máshova nem felhasználható. Hátránya még, hogy sok felesleges anyag maradhat meg, mellyel nem csak a környezetünknek ártunk, de helytakarékosság szempontjából sem a legmegfelelőbb, ha már amúgy is tele van a padlás, garázs lomokkal. Az egyik legjobb megoldás, ha nem találsz olyan méretet, mely neked tökéletesen illeszkedne az adott nyílászáróra vagy más eszközre, ha méretre csináltatod egyedileg. Erre is egyre több lehetőség van már és az ilyen egyedi darabok biztosan kiszolgálják minden igényedet, ha rovarvédelemről van szó.

Fontos szempont még az anyag, hiszen a nem elég erős alapanyagokból készült eszköz könnyen elszakadhat vagy áldozatául eshet az éppen fogát próbálgató kiskutyáknak vagy a folyton kapirgáló macskáknak.

Szűrők

1 Elem

Szúnyogháló napernyőre

Szúnyogháló napernyőre

Speciális ár 8 990 Ft RRP: Normál ár 12 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
6 Értékelés
oldalanként