Fényjáték

Feldobnád valamivel az otthonodat vagy az üzletedet, de nem szeretnél órákon keresztül díszíteni? Praktikus és egyedi dekorációs elemre vágysz, melyet mindenki megcsodál majd a környéken? Az Alindánál megtaláltad a választ, amit kerestél! 

Különféle színekben, formákban és mintákban elérhető fényjátékok nagyszerű megoldást nyújtanak az épületek, helyiségek, kertek megvilágításához. A webshopunkban olyan fényjátékokat találsz, melyekkel könnyedén csinos megjelenést és páratlan hangulatot kölcsönözhetsz otthonodnak, a kertednek - az év bármely időszakában! 

Nem mindennapi hangulatot teremthetsz a fényjátékkal!

Különböző rendezvényeken és alkalmakon teljesen egyedi, különleges hangulatot alakíthatsz ki a színes fényjátékokkal. A fényjáték például ideális választás lehet bulikra, esküvőkre, ünnepekre, fesztiválokra, karácsonyi és újévi partikra, vagy akár a nyári kerti összejövetelekre. 

Az egyedi dekorációs eszközt kültéren és beltéren is egyaránt használhatod. A kertben megvilágíthatod a ház falát különféle mintákkal és színekkel, például szellemet, csillagokat vagy fenyőfákat vetíthetsz ki. A lakásban pedig igazi partihangulatot alakíthatsz ki vele a piros, zöld, kék színekkel. 

A legtöbb fényjáték egyszerűen programozható: például beállíthatod, hogy hány órán keresztül és milyen sebességben szeretnéd, ha működne. Sőt egyes típusokhoz távirányítót is adnak, így akár a lakásból is minden gond nélkül tudsz változtatni a kerti fényjátékon.

Praktikus és könnyű felszerelhetőség

Azt már látjuk, hogy a hangulatos fényjáték rendkívül remek megoldás, ha színesíteni szeretnéd otthonodat vagy az udvarodat. És ráadásul még igazán praktikus is! 

A különféle égősorokkal szemben a fényjáték esetében nem kell bajlódni a felszereléssel: rendkívül egyszerű üzembe helyezni és nagyon könnyen beállíthatóak a funkciók, egyáltalán nem gubancolódik össze, és még amiatt sem nem kell aggódni, hogy véletlen leesne a falról. 

A legtöbb fényjáték stabil talppal rendelkezik, ezért egy egyenes felületre könnyedén lehelyezheted akár beltéren, akár kültéren. De választhatod a leszúrható tartót is, aminek köszönhetően könnyedén használhatod a fényjátékot a kertben vagy az utcán is. Keresd meg a tökéletes helyet, ahonnan az épület falára a legjobb szögben tudsz vetíteni a fényjátékkal, majd egyszerűen csak szúrd bele a földbe.

Szűrők

2 Termék

karacsonyi fenyjatek

Karácsonyi fényjáték, 8 beállítással

Speciális ár 6 990 Ft RRP: Normál ár 11 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
4 Értékelés
Halloweeni

Fényjáték, több típusban

Speciális ár 990 Ft RRP: Normál ár 5 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
7 Értékelés
oldalanként