Edénykészlet

Lehet szép konyhánk, lehetnek a legmodernebb berendezéseink, de ha nem rendelkezünk jó edényekkel, akkor nem fogunk tudni finom ételeket tálalni. A megfelelő minőségű, típusú edények alapvetőek ahhoz, hogy álmaink finomságait meg tudjuk főzni illetve sütni. 

Érdemes a konyhánkban körülnézni, és átgondolni, nem akadályoz-e minket az ételek készítésében, hogy például nincs wok serpenyőnk, vagy az, hogy mindig leégnek a lábosaink. 

Lényeges, hogy korszerű edényeink legyenek kellően hőálló anyagból, tapadásmentes bevonattal. A különféle típusú ételekhez más-más fajta serpenyő vagy lábos illik. Arról se feledkezzünk meg, hogy sok energiát és időt takaríthatunk meg azzal, ha vannak kisebb edényeink is az egyszemélyes finomságok vagy a kis mennyiségű hozzávalók elkészítéséhez. 

Nem hiányozhat az edényszárító 

A konyha rendezettségéhez és a kellően higiénikus edényekhez hozzájárul egy praktikus edényszárító. A kézi mosogatás még ma is része az életünknek még akkor is, ha van mosogatógépünk. Ehhez a munkafolyamathoz nagy segítség, ha egy jó beosztású szárítón a poharakat, evőeszközöket elkülönítve és stabilan a helyükre tudjuk tenni, amíg száradnak. Játék lesz a sütés-főzés és az elpakolás a konyhában, ha a megfelelő felszerelésünk megvan hozzá.

Szűrők

3 Termék

- 22%
Edényszárító

Edényszárító

Speciális ár 6 990 Ft RRP: Normál ár 8 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
93%
5 Értékelés
- 15%
edénykészlet 7 darabos

Edénykészlet, 7 darabos

Speciális ár 21 990 Ft RRP: Normál ár 25 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés
- 19%
Edényszárító csepegtető tálcával

Edényszárító csepegtető tálcával

Speciális ár 14 590 Ft RRP: Normál ár 17 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
oldalanként