Evőeszköz készlet

A konyhai felszerelésnek és a mindennapoknak nagyon fontos része az evőeszköz készlet. Nincs olyan nap, hogy ne használnánk őket, épp ezért elengedhetetlen, hogy minőségi és tartós evőeszközöket szerezzünk be otthonra! 

A vendégekre is érdemes gondolni

Az evőeszköz készlet vásárlásnál a legfontosabb alapszabály az, hogy mindig kétszer annyi evőeszközt vegyünk, mint ahányan a háztartásban élünk, így biztosan nem kell majd amiatt bosszankodnunk, hogy megint nincs tiszta villa vagy kanál a fiókban.

A vásárláskor persze nem szabad megfeledkezni a vendégekről sem - főleg, ha szeretünk a házigazda szerepében tündökölni! Egy nagyobb társaság esetében igen kellemetlen tud lenni, ha nincs mindenki számára elegendő evőeszköz. Ilyen esetekben nem tud mindenki közösen étkezni és állandóan mosogatni kell a késeket, a villákat és a kanalakat. Egy nagyobb készlettel ez könnyen orvosolható!

A késen, a villán és a kanálon túl…

Az evőeszköz készlet választásnál érdemes a késen, a villán és a kanálon túl is gondolkodni és olyat keresni, ami a tálaláshoz szükséges eszközöket is tartalmazza. Merőkanál, tortaszedő, salátás kanál és villa, szedőkanál, szószos kanál, kockacukor fogó - mind-mind olyan eszközök, melyek ha egységesek, akkor igen hangulatossá teszik a megterített asztalt és nagy segítséget nyújtanak a tálaláskor!

Rozsdamentes acél, bambusz és műanyag evőeszközök

Az evőeszköz készleteket rengeteget használjuk és mossuk, ezért a tartósságuk és ellenálló képességük az egyik legfontosabb szempont a vásárlás során. 

Az alábbi anyagokban biztosan nem csalódunk:

  • Rozsdamentes acél: hosszú távon ellenáll a karcolásoknak és a kopásnak, mosogatógépen is mosható.
  • Műanyag: könnyű és egyszerűen karbantartható, ezért a gyermekek és idősek számára kifejezetten ideális, akár mosogatógépbe is tehető.
  • Bambusz: környezettudatos, antibakteriális és tartós anyag, azonban több odafigyelést igényel, csak kézzel mosható, a szárításra különösen figyelni kell és időnként szükséges olajjal ápolni.

Akár ajándékba is adhatod!

Az evőeszköz készletek rendkívül praktikus ajándékként szolgálhatnak esküvőre, karácsonyra, de akár születésnapra is, hiszen a háztartás fontos és elengedhetetlen részei. Webáruházunkban dekoratív díszdobozba csomagolt készleteket is találsz, melyek kifejezetten különleges és elegáns meglepetést nyújtanak szeretteidnek!

Szűrők

1 Elem

étkészlet

84 db-os evőeszköz készlet több színben

Speciális ár 28 990 Ft RRP: Normál ár 38 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
8 Értékelés
oldalanként