Sütőlap

A konyha gyakorlatilag az otthon szíve és központja: itt születnek az igazán mennyei fogások és az örökre szóló pillanatok a közös főzések által. Pont emiatt egyáltalán nem mindegy, hogy milyen konyhai eszközökkel és berendezésekkel dolgozol a mindennapok során. Egy-egy jó minőségű eszköz rendkívül meg tudja könnyíteni és gyorsítani a főzési és sütési folyamatokat. A Sütőlap kategóriánkban a sütéshez szinte elengedhetetlen, hasznos és nagyon praktikus termékeket találsz! Nézz szét választékunkban!

Sütéshez kiváló segítség a sütőlap

A tapadásmentes, hőálló sütőlapok rendkívül praktikus és hatékony megoldást nyújtanak rengeteg problémádra! Előfordult már veled, hogy a sütőben kifolyt az olaj vagy a zsír az edényből, és utána órákig takaríthattál? Vagy esetleg a tepsi aljába odaégett egy hússzelet vagy a grillezett zöldség? A sütőlapok pontosan ezt akadályozzák meg: könnyedén felfogják a kicsorduló olajat és a lecsöpögő, odaégésre ítélt ételmaradékokat.

Nagyon könnyen tisztán tarthatod a sütőt

A teflon bevonatú üvegszál lapokkal többé nem lesz gondod az odaégett ételekkel. Teheted akár a sütő aljára vagy a tepsi belsejébe is. Egy biztos: a sütőlap nem engedi, hogy az ételek sütésekor bármilyen ételdarab odaégjen a sütőben. 

A sütőlap használatának köszönhetően egyszerűen csak a lapot kell megtisztítanod, viszont a tapadásmentes felülete miatt ez igen gyorsan és könnyen kivitelezhető. Mindössze egy kis meleg mosogatószeres vízre lesz szükséged!

Grillsütőhöz is tökéletes megoldás

A hőálló sütőlapot bátran használhatod akár grillezések során is: elektromos és szén grillsütőkhöz is alkalmazhatóak a termékek. (Arra azonban figyelj, hogy nyílt lángba ne tedd a lapot, és mindig olvasd el az adott termék használati utasítását!) A sütőlapnak köszönhetően a grillezés után a takarítás is sokkal gyorsabb és egyszerűbb lesz

Nézd át kínálatunkat!

Fedezd fel Sütőlap kategóriánkat, válaszd ki a számodra megfelelő terméket és rendeld meg gyorsan, hogy a következő sütésed sokkal egyszerűbb és tisztább lehessen! Nézz szét a webshopunk többi kategóriájában is, ugyanis további hasznos eszközöket is találsz nálunk a főzéshez és a sütéshez. A konyhai eszközök között felfedezhetsz például nyújtólapot, edényszárítót és evőeszköz készletet is!

Szűrők

1 Elem

Tapadásmentes hőálló lap sütőbe

Tapadásmentes hőálló lap sütőbe

Speciális ár 790 Ft RRP: Normál ár 1 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
8 Értékelés
oldalanként