Függőágy / függőszék

Fedezd fel a lakástextil-kínálatunk igazi gyöngyszemeit: extra kényelmes függőágyak és függőszékek várnak rád a webshopunk termékei között! A függőágyak és a függőszékek kétségkívül könnyen különleges és egyedülálló darabjaivá válhatnak otthonodnak vagy a kertednek. Egy biztos: bármelyikbe is ülsz bele, utána már soha nem akarsz majd kiszállni belőle!  

A függőágy olyan, mintha felhőkön feküdnél

A pihentető kikapcsolódás minden pillanatát élvezheted egy függőágyban: a kényelmes függőágyban úgy érezheted magadat, mintha felhőkön lebegnél. Bárhova is függeszd ki, a lazulás garantált lesz! Teheted a kertbe két fa közé, az erkélyre vagy akár a lakásba is! A jó minőségű és kiváló anyagból készült függőágyak hosszú éveken át kényeztetnek majd. Különböző stílusú, méretű és színű darabok érhetőek el a piacon, így lehetőséged van megtalálni az otthonod hangulatához legjobban illeszkedő példányt! 

Maximális pihenést garantál a függőszék

A függőszék maga az igazi ölelés, a gondtalan és felhőtlen pihenés szerves része! A puha és kényelmes párnákkal rendelkező függőszékkel igazi kuckót alakíthatsz ki otthonodban: akár az udvaron, a teraszon vagy a szobában is felakaszthatod a székét. Többféle színben is elérhetőek a függőszékek, így biztosan a saját ízlésednek megfelelő darabot rendelheted meg!

Találd meg a számodra tökéletes darabot!

A relaxálás és kikapcsolódás elengedhetetlen része a mindennapoknak, hiszen a pihenés segít rengeteg új energiával feltöltődni és egyszerűen továbblendülni a fárasztó munkanapokon. Gondoltál volna arra, hogy az igazi pihenést a levegőben lógva is elérheted? Mondta valaki, hogy a kikapcsolódást csak és kizárólag a földön lehet élvezni? 

A nappali sarkában csüngve, vagy a diófa árnyékában hintázva épp oly élvezetes és megnyugtató az eltöltött idő, mint a kanapén – sőt, így még talán izgalmasabb és szabadabb is! Töltődj fel te is szabadon a függőágyban vagy a függőszékben, érezd a szabad mozgást és a végtelen nyugalmat. Vigyázz, nehogy a vendégek végleg ott ragadjanak nálad! 

Válogass Függőágy és függőszék kategóriánkban található termékek közül, válaszd a pihenést, a kényelmet és a stílust egyszerre! Nézz szét a Lakástextil kategóriánk további termékei között is, például szuper szőnyegeket is találsz nálunk!

Szűrők

1 Elem

Függőszék párnával

Függőszék párnával

Speciális ár 10 990 Ft RRP: Normál ár 15 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
97%
7 Értékelés
oldalanként