Ékszertartó

Ékszergyűjtők, nyaklánc- és gyűrűkedvelők figyelem! Alakítsd te is átláthatóvá, rendezetté és esztétikussá ékszergyűjteményed! Sokunknak lapulnak olyan kiegészítők a fiókban, amik bár szépek, de a káosz miatt nem kerülnek a szemünk elé, így megfeledkezhetünk a létezésükről. Egy praktikus, sok tárolós, fiókos ékszertartó erre tökéletes megoldás nyújthat! 

Ékszertartó típusok

Minden ékszerkedvelő életében eljön az a pillanat, hogy összegyűlik annyi csecse-becse, ami már kiérdemel egy saját, dedikált tárolót. Többfélét is találunk, melyek közül igényeink és ékszerkészletünk mérete és összetétele alapján tudunk választani. 

Ékszerszekrények 

Ezek a nagyobb tárolók főként azoknak ajánlottak, akik jelentősebb méretű gyűjteménnyel rendelkeznek, ami rendszerezésre szorul. Nagy befogadóképességgel, sok-sok rekesszel, fiókkal és akasztóval rendelkeznek, melyeket praktikusan kihasználva könnyedén varázsolhatjuk átláthatóvá és rendezetté gyűjteményünket. Ezek az ékszerszekrények gyakran rendelkeznek beépített tükörrel is, így a reggeli rohanásban vethetünk egy pillantást arra, hogy megfelelően sikerült el felhelyeznünk fülbevalónkat, vagy éppen nyakláncunkat. A tükör segítségével azt is leellenőrizhetjük, hogy a kiválasztott ékszerek tökéletesen harmonizálnak-e az öltözetünkkel is. 

Ékszeres dobozok és táskák

Azoknak ajánljuk főként az ékszeres dobozokat és táskákat, akik az ékszerszekrénynél mobilabb megoldást keresnek. Legyen szó akár kisebb gyűjteményről, vagy éppen egy utazásról, ahol nem szeretnénk lemondani kedvenc kiegészítőinkről, az ékszeres dobozok és táskák tökéletes megoldást nyújthatnak bárkinek. Kisebb méretükből fakadóan elférnek akár egy szerényebb alapterületű fürdőszobában, az éjjeliszekrényen, vagy akár magunkkal is vihetjük nyaralásra őket. Némely ékszerdoboz kialakításából és díszítéséből adódóan még akár dekorációs elemként is szolgálhat otthonunkban, de akár ajándékba is adhatjuk ékszerkedvelő ismerőseinknek. Mind az ékszeres dobozok, mind pedig az ékszertáskák készülhetnek különböző alapanyagokból, előbbire legjellemzőbb a fa és a fém, míg utóbbi többnyire textilből vagy prémiumabb változatai akár bőrből is. 

Legyen szó akár ékszerszekrényről, táskáról vagy dobozról, számos előnyük mellett az ékszertartók biztosítják ékszereink épségét is, hiszen külön rekeszekben, egymástól elkülönítve tárolhatjuk őket. Ezáltal csökkenthető a tisztítások gyakorisága is, melynek köszönhetően kevesebb fizikai behatásnak kell őket kitenni, így sokáig megőrizhetik elbűvölő csillogásukat. 

Szűrők

5 Termék

pezsgőszín

Ékszertartó táska, több színben

Speciális ár 7 990 Ft RRP: Normál ár 15 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés
Ékszertartó szekrény, fehér

Ékszertartó szekrény, fehér

Speciális ár 17 990 Ft RRP: Normál ár 28 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés
Fali tükrös ékszertartó világítással

Fali tükrös ékszertartó világítással

Speciális ár 36 990 Ft RRP: Normál ár 54 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés
forgatható tükrös ékszer és táskatartó

Forgatható ékszer és táskatartó egész alakos tükörrel

Speciális ár 61 990 Ft RRP: Normál ár 79 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
6 rekeszes ékszertartó fehér színben

6 rekeszes ékszertartó, fehér

Speciális ár 24 990 Ft RRP: Normál ár 35 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Értékeld elsőként!
oldalanként