Szájhigiénia

szépségápolás és az egészség szorosan összefügg. Különösen igaz ez a szájhigiéniával kapcsolatban. Éppen ezért kínálunk magas színvonalú szájhigiénés eszközöket, 3D fogkefe fejeket, kollagénes ajakápoló csomagokat. A segítségével könnyedén eltávolíthatod a lepedéket a fogaidról, megelőzve ezzel a szuvasodást és más fogbetegségeket. Használd minden étkezés után! Az elektromos fogkefék legnagyobb előnye, hogy a kézi fogkeféhez képest – ugyanannyi idő alatt – sokkal több és célirányos mozgást végez, így hatékonyabban tisztít.

Az igazán alapos és rendszeres szájápolással megelőzhető a fogszuvasodás, fogérzékenység, ínysorvadás és még számos fog- és szájbetegség. Ezek amellett, hogy súlyos fájdalmakkal járnak, rendkívül költséges és időigényes kezeléseket is igényelnek. A megfelelő eszközökkel és technikával persze ez megelőzhető.

Nézzük is sorba meg, hogy mi a helyes szájápolási rutin egy nap, hogy utána magabiztosan válogathass szájápolási termékeink közül!

A helyes szájápolás lépései

  1. Fogmosás naponta kétszer, alkalmanként legalább 2 percig. Ez történjen körkörös mozdulatokkal, hiszen így a leghatékonyabb a lepedék eltávolítása és a zománcot sem roncsolják így a fogkefe sörtéi.
  2. Fogselyem használat a fogközökre. Ezt elég naponta egyszer is, preferáltan az esti fogmosás után.
  3. Szájvíz használat: szintén elég a napi egy használat, akár közvetlenül a fogselyem után.
  4. Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a helyes szájápoláshoz hozzátartozik a rendszeres fogorvosi ellenőrzés is. Évente látogass el orvosodhoz, akkor is, ha nincsenek tüneteid, melyek ennek szükségességére utalnának. Ilyenkor még időben észrevehetőek az apróbb lyukak a fogon, de a felhalmozódott fogkő mindenképpen eltávolításra kerülhet.

Tedd te is még szebbé a mosolyod ezzel a rutinnal és az Alinda szájápolási termékeivel!

Szűrők

2 Termék

- 57%
4 db-os 3D-s elektromos fogkefe fej

4 db-os 3D-s elektromos fogkefe fej

Speciális ár 1 290 Ft RRP: Normál ár 2 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
93%
8 Értékelés
4 db-os fogkefe fej

4 db-os fogkefe fej

Speciális ár 1 190 Ft RRP: Normál ár 2 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
84%
5 Értékelés
oldalanként