Súlymellény edzéshez

Speciális ár 13 990 Ft RRP: Normál ár 21 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
4 Értékelés

Raktáron

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • kardió és erősítő edzésekhez
  • korlátlan szabaság a mozgás során
  • pánt a megfelelő rögzítéshez
none

A súlymellény használata erősítő és kardió edzésekhez egyaránt ajánlott. Biztonságos és komfortos: a pántok becsatolása után az eszköz a helyén marad, mozgás közben nem esik le. 

Sokoldalú kiegészítő a gyakorlatok elvégzése során: a mellénnyel növelheted az edzés hatékonyságát. 

A plusz súly növeli az edzés intenzitását, keményebben kell dolgoznod ugyanazokkal a gyakorlatokkal, a zsírégetés terén is jobb eredményeket érhetsz el. A felsőtestet komolyabb izommunkára készteti ez a speciális mellény, ami a testtartást is javítja hosszú távon. 

Hogy használd a súlymellényt? 

Ez az eszköz tökéletes fitness, kettlebell és saját testsúlyos edzésekhez, illetve futáshoz, gyors gyalogláshoz. Otthoni alakformáláshoz vagy a kültéri kondiparkban egyaránt használhatod, ugyanannyi ismétlésszámmal komolyabb edzettséget érhetsz el. A hasizom gyakorlatokra nem kell akkora hangsúlyt fektetned, mivel a súlymellény viselete megdolgoztatja a has- hátizmot. 

10 kg-os mellény:

A termék mérete: 43x32x2,5 cm
A termék súlya: 10 kg
A pántok mérete: 25 cm
A csomag mérete: 29x43x9 cm cm
A csomag súlya: 10,3 kg

M, L férfi méretnek felel meg.

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás. (PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát. 

Tulajdonságok
SKU HOP1001056
Csomag súlya 10.500000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*