Tapadásmentes hőálló lap sütőbe

Tapadásmentes hőálló lap sütőbe

Speciális ár 790 Ft RRP: Normál ár 1 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
7 Értékelés

Raktáron 648 db

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none

-tapadásmentes felület
-40 x 33 cm-es, kisebb méretekre is felvágható
-használható közvetlenül a sütő alján, tepsiben, rácson
-húsfélék, zöldségek, sajtok sütéséhez

none

Tapasztaltad, hogy sütés közben a grillnyársak alatt lefolyik a zsír, és mindent összefröcsköl? A lazacszelet sütése után súrolnod kell a tepsit, vagy minden alkalommal ki kell dobnod az alufóliát, ami nem igazán környezetbarát? Ez a rendkívül praktikus, teflon bevonatú üvegszál lap megoldja a problémát.

Ételek alá helyezve a teflon bevonatú lap nem engedi, hogy a készülő étel szétessen, odaragadjon. Ha sütő aljára helyezed, a pizza vagy más ételek sütésekor megóvhatod a berendezés belsejét a lecsöpögő zsír és ételdaraboktól. A használt, odaégett olaj, zsír, az ételmaradékok csak fáradságosan, vegyszerekkel tisztíthatók ki a sütőből. Termékünket használva csak a hőálló lapot kell megtisztítanod. Ez tapadásmentes felületének köszönhetően egyszerűen és gyorsan megoldható. 

A teflon felület könnyedén lemosható

Különböző húsfélék sütéséhez ajánlott, ideális BBQ, steak-ek, halak és grillezett zöldségek készítéséhez. Méretének (40x33 cm) köszönhetően sok finomság elfér rajta, de ha ennél kisebb helyen tervezed használni, bármekkora méretűre vághatod a lapot. 

Tisztítása könnyen és gyorsan megoldható kézzel, meleg mosogatószeres vízzel. A hőálló lapot szén és elektromos grillsütőkön, valamint átlagos sütőkben tudod használni. 

- Anyaga: teflon bevonatú üvegszál
- Színe: fekete
- Mérete: 40 x 33, kisebb méretekre is felvágható 
- Vastagsága kb. 0.01 mm 
- Termék súlya: 38 g

Figyelem! 

Kérjük, ne használd 260 C° fölötti hőfokon (az alacsony és közepes hő beállításokat ajánlott alkalmazni.) Emellett ne használd nyílt lángon!

Tulajdonságok
SKU HOP1000530
Csomag súlya 0.030000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*