WC ülőke szűkítővel
- 35%

WC ülőke szűkítővel

Speciális ár 6 490 Ft RRP: Normál ár 9 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
93%
18 Értékelés

Raktáron 245 db

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Ingyenes szállítás   80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • 2 az 1-ben ülőke
  • felnőtteknek és gyerekeknek is ideális
  • stabil, nem csúszkál el
none

A legkisebbeknek is kényelmes WC használatot biztosít a 2 az 1-ben WC-ülőke, ami a felnőtt ülőke mellett a gyermekek számára egy szűkítőt is tartalmaz. Rendkívül egyszerű a használata, hiszen a WC szűkítőt egyszerűen csak le kell hajtani, amikor a piciket sürgeti a szükség. 

Praktikus és stabil megoldás

A fedél alatt található a gyerek ülőke, alatta pedig a felnőtt. Stabilan a helyén marad, egyáltalán nem csúszkál és rendkívül könnyű tisztán tartani. A 2 az 1-ben ülőke legnagyobb előnye, hogy nem kell folyamatosan feltenni és levenni a használatkor, így a gyerekek is könnyedén tudják használni, nincs szükség minden alkalommal a szülőkre.

A műanyag fehér WC-ülőke méretei:

  • Szélesség: 36 cm
  • Mélység: 44 cm
  • Belső szűkítő távolsága: 29 cm

A gyerekek önállóan is tudják használni

A szobatisztaságra szoktatás a legtöbb esetben nem zökkenőmentes a gyerekeknél, de szerencsére a megfelelő eszközökkel jelentősen megkönnyíthető a folyamat. A bili használata után újabb nehéz lépés a gyermeket a hagyományos WC-re szoktatni, hiszen sokkal nagyobb a megszokottnál, épp emiatt a kisgyermekek esetén nagyon oda kell figyelni, hogy megfelelően megtartsák magukat az ülőkén. A 2 az 1-ben WC-ülőke segítségével ez a folyamat sokkal egyszerűbbé válik, akár szülői felügyelet és bármilyen nehézség nélkül használhatja a gyermek. Könnyítsd meg te is a bili elhagyását és szerezd be még ma ezt a rendkívül praktikus eszközt!

Csomag mérete: 48 x 36 x 7 cm

Csomag súlya: 2080 g

A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges csavarokat!

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás. (PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

Tulajdonságok
SKU HOP1000782
Csomag súlya 2.100000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*