2020-ban, az Év Internetes Kereskedője verseny főkategóriájában

az Alinda.hu, a kimagasló ötödik helyet szerezte meg.

Büszkék vagyunk az újabb szakmai elismerésre, mert ez is egy komoly viszaigazolás arról, hogy jó úton haladunk, külső szemmel nézve is értéket teremtünk.
Külön öröm számunkra az elért eredménnyel kapcsolatban, hogy a pandémia helyzet miatt csak egy főkategória került versenyeztetésre. 
Nem bontották szét a KKV cégeket a nagy multinacionális cégektől, vagyis egy olyan mezőnyben lettünk ötödikek, ahol a Praktiker, eMag, eDigital, Alza.hu és még sokat mások is versenyeztek!

Idézünk a hivatalos sajtóközlenyényből:

"Idén 14. alkalommal adták át a rangos Év Internetes Kereskedője Díjat az Internet Hungary 2020 konferencia online díjátadója keretében. 
Idén azok a kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó kereskedők érdemelték ki az elismerést – a forgalmi adatok figyelembevétele nélkül –, amelyek megoldásai üzleti fenntarthatóságot, ügyfélélményt növelő, logisztikában elől járó, valamint környezetkímélő működést tudtak biztosítani.
A szakmai díj top10 rangsora az első díj mellett legalább annyira fontos jelző a piacnak, hiszen az e-kereskedelmi szakma egyfajta bizalmi védjegyének tekinthető.
Az Év Internetes Kereskedője Díj versenyben, amelynek legfőbb célja a hazai internetes kereskedelem népszerűsítése és az online vásárlás iránti bizalom kiépítése, minden olyan magyarországi bejegyzésű vállalkozás részt vehetett, amely online kiskereskedelmi tevékenységet folytat. Idén több mint 1200 webshopot neveztek meg a magyar internetezők, akiknél szeretnek vásárolni. A nyertesek kiválasztásában a vásárlók is fontos szerepet játszottak: 2020-ben közel 30 ezren érezték fontosnak, hogy szavazzanak kedvenceikre. Az idén 31 főt számláló, e-kereskedelmi szakemberekből, szervezőkből és támogatókból összeálló szakmai zsűri döntötte el, kik legyenek a díjazottak."

A verseny hivatalos sajtóközleménye itt elérhető: