Classic bébiőr

Classic bébiőr

Speciális ár 8 990 Ft RRP: Normál ár 14 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
0%
Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • szabályozható hangerő
  • elemmel és adapterrel is működtethető
  • működést jelző LED-del
  • beszéd funkcióval
none

Egy kisgyermek érkezése igazi áldás a család számára, rengeteg csodás pillanatnak lehetünk részesei a születéstől kezdve. Azonban az nem kétség, hogy a gyermekvállalás igen nagy előkészületet igényel a szülők részéről: a babakocsi, a ruhák és a kiságy mellett számtalan hasznos apróságot is be kell beszerezni. A Classic bébiőrünk is ilyen rendkívüli segítség lehet a szülők számára már az első naptól kezdve.

Bébiőrrel bárhonnan figyelhetsz a babára

A bébiőr kifejezetten praktikus készülék: a baba hangalapú megfigyelését teszi lehetővé, így ha nem vagytok egy légtérben, akkor is könnyedén szemmel tarthatod a lakás bármely pontjáról a gyermeket. A Classic bébiőr egy baba és egy szülői egységgel rendelkezik. A baba egységet a kiságy mellé érdemes letenni, hogy minél biztosabban hallhasd a kicsit. A szülői egység hátulján található övcsipesszel akár magadra is akaszthatod a bébiőrt, így mindig melletted lesz.

Kétirányú kommunikáció: beszélhetsz is a kicsihez

A Classic bébiőr kétirányú kommunikációt tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy nemcsak te hallhatod a kicsit, amikor sír vagy mocorog, hanem a szülői egységen keresztül egy gomb segítségével akár te magad is beszélhetsz hozzá. Így már azelőtt elkezdheted megnyugtatni a gyermeket, mielőtt beérnél hozzá a szobába. A szabályzó gombok segítségével pedig bármikor neked tetszően állíthatod a hangerőt. 

350 méteres hatótávolságból felügyelheted a gyermeked

A bébiőr készülékünk 350 méteres hatótávolságon belül teljes mértékben zavartalanul működik, így bárhol is tartózkodj a lakásban biztosan hallani fogod, ha a kicsinek szüksége van rád. Ebédfőzés közben, zuhanyzás mellett vagy akár takarítás közben is könnyedén felügyelheted a gyermeket, amíg ő békésen alszik. Sőt bátran kimehetsz akár az udvarra is.

Elemmel és adapterrel is működik

A készülék egységeit 2x3 db AAA elemmel vagy hálózati adapterrel tudod használni. Az elemes megoldás jelentős mobilitást biztosít számodra, hisz könnyedén elviheted magaddal bárhova. Azonban érdemes rendszeresen figyelni az elem töltöttségi szintjét, nehogy véletlen lemerüljön. Javasoljuk, hogy szerezz be hozzá néhány nagy kapacitású, hosszabb élettartamú, tölthető elemet.

 

Classic bébiőr tartozékok:

  • 1 db szülői egység
  • 1 db baba egység
  • 2 db hálózati adapter
  • magyar nyelvű használati útmutató

 

A csomag mérete: 23,5x5,4x23 cm

A csomag súlya: 0,4 kg

A termék súlya: 0,2 kg

Tulajdonságok
SKU HOP1000981-1
Csomag súlya 0.400000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*