Fogkrémadagoló fogkefetartóval

Fogkrémadagoló fogkefetartóval

Speciális ár 1 290 Ft RRP: Normál ár 2 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
0%
Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • nem pazarol fogkrémet
  • 5 db fogkefét tárolhatsz benne
  • működéséhez nem szükséges elem
  • öntapadós paddal rögzíthetőnone

A fogkrémadagoló otthoni fürdőszobai használatra alkalmas. Működéséhez nem szükséges elem. Használatával nem pazarolsz el fogkrémet. Egy gombnyomással automatikusan kiszorítja neked a megfelelő mennyiségű fogkrémet. Ezen kívül 5 fogkefét is tud tárolni az adagoló mellett. A csomag tartalmaz egy öntapadós padot, mellyel rögzíteni tudod az a fogkrémdagolót. 
Nincs több rendetlenség, elvesztegetett fogkrém, vagy nézeteltérések arról, hogy ki hogy nyomja ki a fogkrémet a tubusból. Azz adagoló lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan, csak a megfelelő mennyiségű fogkrém kerüljön a fogkefére.

-Anyag: műanyag
-Színe: fehér
-A fogkefe tartó 5 db fogkefe tárolására alkalmas
-Csomag mérete: 20x13x7 cm
-Csomag súlya: 0,25 kg

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

Tulajdonságok
SKU HOP1000310
Csomag súlya 0.246000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*