Galambriasztó erkélyre, háztetőre

Galambriasztó erkélyre, háztetőre

Speciális ár 1 990 Ft RRP: Normál ár 3 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
4 Értékelés

Raktáron 126 db

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • teraszra, erkélyre, háztetőre is alkalmas 
  • távol tarthatja a galambokat, fecskéket 
  • felakasztható és talpára is állítható
  • műanyagból készült, holló alakú
none

Manapság egyre több gondot és bosszúságot okoznak az elszaporodott galambok a városokban, és pont emiatt egyre nehezebb őket elűzni az otthonunk közeléből. Az erkélyeken, az ablakpárkányokon és a klímaberendezéseken is rendszeresen megjelennek a maradak, melyek rendkívül sok kellemetlenséget keltenek. A zavaró galambürülék és az apró tolldarabkák gyakorlatilag mindenhol ott vannak, időnként lehetetlenség megszabadulni tőlük. De nemcsak a hatalmas kosz és a reggeli hangos huhogás a probléma, hanem hogy a galambok komoly egészségügyi veszélyt is jelenthetnek az emberre. 

Hatékony megoldás: fekete galambriasztó műmadár

Szerencsére van lehetőség távol tartani az idegesítő betolakodókat: a holló alakú galambriasztó segít a probléma megoldásában vagy akár megelőzésében is! A műholló a legegyszerűbb és a természethez legközelebb álló módszer arra, hogy teraszod tisztaságát megőrizd és távol tartsd a kellemetlen galambokat. 

A költséghatékony megoldás roppant praktikus, hiszen a galambok a természetes ellenségüket látják a műmadárban, ezért messze elkerülik! A műholló nem igényel sok karbantartást sem, egyszerűen csak kirakod az erkélyre és a galambok többé a közeledbe sem mennek, így innentől megspórolhatod a kellemetlen takarítást!

A fekete, műanyag galambriasztó rendkívül könnyen telepíthető bárhova: a talpára állítva kiteheted az erkély korlátjára, a teraszra vagy a ház tetejére is. Akár fel is függesztheted egy zsinór segítségével, így a szél lényegében folyamatos mozgásban tartja, még inkább élethű, madárriasztó hatást keltve ezzel.

De miért is annyira fontos a galambriasztás?

Nemcsak arról van szó, hogy a galambok után folyamatosan takarítani kell a piszkot, hanem arról is, hogy számos fertőző betegséget hordoznak, melyek komoly kockázatot jelentenek az ember egészségére. 

  • Különféle paraziták, tetvek, bolhák élhetnek a galambokban, amik akár téged is megfertőzhetnek.
  • Jelentősen terjesztik az agyhártyagyulladást és a szalmonellát, melyek rendkívül veszélyesek az ember számára.
  • A megszáradt madárpiszok akár légúti megbetegedést, asztmatikus és allergiás rohamokat is előidézhet. 
  • A galambürülék könnyen károsíthatja, szétmarhatja a felületeket a magas savtartalma miatt, ami igen nagy bosszúságot okozhat.

 

Anyaga: műanyag 

Termék mérete: 20x12x48 cm 

Termék súlya: 0,29 kg

 

Tulajdonságok
SKU HOP1000470
Csomag súlya 0.290000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*