Gyerek medence árnyékolóval

Gyerek medence árnyékolóval

Speciális ár 17 990 Ft RRP: Normál ár 39 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
0%
Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none

-1,5 x 1,5 méteres méret
-árnyékolótető
-leengedő szelep
-fém merevítők

none

A nyári fülledt, rekkenő hőségben nincs is kellemesebb játék a gyermekek számára annál, mint hogy árnyékban egy medence hűsítő vizében pancsoljanak. A rendkívül egyszerűen felállítható gyermekmedencét csak fel kell tölteni vízzel és már kezdődhet is a lubickolás! 

Kicsiknek és nagyoknak is megfelelő

A gyerekmedence a hozzá tartozó árnyékoló tetővel tökéletesen védi csemetédet a forró és nem mellesleg káros napsugaraktól, miközben ő önfeledten pancsol a nagy melegben. A 1,5 x 1,5 méteres mérete és 1,65 cm-es magassága lehetővé teszi, hogy egyszerre akár többen is játszanak benne, illetve gond nélkül akár a felnőttek is beülhetnek a kicsik mellé egy kis pihenésre. És mivel a medence fala csak 39 cm magas, ezért akár a legkisebbeknek is kitűnő választás lehet ez a gyermekmedence.

A medence alján leengedő szelep található, amin keresztül a víz könnyedén távozni tud, ezért nem kell bajlódni a medence kiürítésével. A fém merevítőknek köszönhetően a medence tartása kellően merev, így stabil és biztonságos fürdést biztosít a gyermekek számára. 

Kis kertbe tökéletes választás

A gyermekmedence könnyűszerrel és gyorsan összeállítható, praktikus mérete miatt kisebb kertben vagy akár teraszon is könnyedén elfér. Sőt szükség esetén minden gond nélkül át is helyezhető. A karbantartása és tisztítása rendkívül egyszerű. A téli időszakban védett helyen javasolt tárolni.

A gyermekmedence paraméterei:

  • Medence mérete: 1,5 x 1,5 m
  • Árnyékoló magassága: 1,65 cm
  • Medence falának magassága: 39 cm
  • Anyag: oxford, fém PVC
  • Termék súlya: 8 kg
  • Csomag mérete: 147 x 35 x 7 cm
  • Termék mérete: 150 x 150 x 165 cm
  • Csomag súlya: 9 kg

Kövesd a mellékelt összeszerelési útmutatót, a csomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges alkatrészeket. 

A gondatlan használatból eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni! Ilyen esetnek számítanak például az időjárásból származó vagy túlságosan nagy erőbehatásból eredő károk. Az össze- és szétszerelést kellő körültekintéssel kell végrehajtani. Otthoni felhasználásra és magánjellegű szabadidős tevékenységekhez ajánlott.

Tulajdonságok
SKU HOP1000841-1
Csomag súlya 9.000000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*